www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Bridging EtherNet og CANopen netværker med den nye Anybus® X-gateway™ CANopen

HMS Industrial Networks præsenterer den letteste vej til at integrere CANopen automationsenheder ind til EtherNet networks.

Bridging EtherNet og CANopen netværker med  den nye Anybus® X-gateway™ CANopen
Den nye Anybus X-gateway CANopen fra HMS Industrial Networks gør det muligt for system integratorer nemt at overføre I/O data mellem automationsenheder på EtherNet og CANopen. Den er skræddersyet til brug i maskiner og systemer i alle områder af industriel automation. Typiske applikationer omfatter kommunikation mellem f. eks. Rockwell eller Schneider Electric, PLC´er og CANopen til drev, sensorer, aktuatorer eller måleudstyr.

Den konfigurerbare og slanke stand-alone gateway monteres på en standard DIN-skinne og er drevet med en 24 Volt industriel strømtilførsel. Dens funktioner er en adapter (slave) på EtherNet/IP netværk og som en leder (master) på CANo-pen siden. CANopen masters funktionaliteten er konfigureret med et fleksibelt og let-at-bruge Windows-baseret konfigurationsværktøj, der er inkluderet i produktet.

Efter den indledede konfiguration er blevet downloaded til den nye gateway, som går op til 510 byte input og 510 byte output data gennemsigtighed mellem EtherNet/IP og CANopen. Op til 126 CANopen slaver kan tilsluttes til gateway ved hjælp af i alt 128 modtage BOB og 128 sender BOB. Gateway er udstyret med en integreret 2-port switch på EtherNet/IP siden, så EtherNet-installationer i bus eller linietopologi kan bruges uden behov for eksterne switche. Med system-inte-gratoren kan installations- og vedligeholdelsesomkostninger er reduceres betydeligt.

Den nye X-gateway kombinerer enkelthed og anvendelighed med industriel robusthed, hvilket gør kommunikation på tværs af forskellige industrielle netværkstyper mere pålidelig, herunder EtherNet/IP, Anybus X-gateway CANopen produktfamilien, som støtter integration og kommunikation til 10 forskellige fieldbus og industrielle EtherNet-netværk som Profibus, DeviceNet, CANopen, EtherCAT, Modbus og Profinet. Alle versioner fungerer på samme måde, hvilket gør X-gateway til den mest fleksible standardløsning på markedet til at forbinde to industrielle netværker. Ved at kombinere den nye X-gateawy CANopen familie med de allerede eksisterende X-gateway, som har været på markedet siden 2004, tilbyder HMS 300 individuelle og klar til brug gateways, som i alle mulige kombinationer kan tilsluttes to industrielle netværk.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP