www.industriogteknik.com
REDEX

REDEX – firmaet med maskinværktøjer og transmissioner

Nøjagtige, robuste og modulære hi-tech reduktionsløsninger til tandhjuls- og tandstangsdrev, maskinakser og spindler til fræsemaskiner.

Som en af de førende leverandører af gearkasser til værktøjsmaskiner har REDEX udviklet et produktsortiment med optimeret stivhed, stor nøjagtighed og modulært design, der alt sammen er væsentligt for moderne og dynamiske værktøjsmaskiner.

Ved at anvende patenteret design, der bruger unikke, integrerede drev med koniske rullelejer med høj kapacitet, opnås ”den største stivhed i tandstangen” på markedet. Stor effektivitet og nem montering gør REDEX gearkasserne til nøgleprodukter i bestræbelserne for at opnå energibesparelser og omkostningsvenlige værktøjer.

REDEX er den foretrukne partner for maskinbygger-industrien, da virksomheden har et verdensomspændende salgsapparat med syv datterselskaber, to udviklingscentre og tyve aktive patenter, og REDEX kan levere fuld support til størrelse og kalibrering af produkterne sammen med integrering, indkøring samt ibrugtagning af de færdige produkter.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP