www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Den hurtigste vej til at støtte PROFIenergy

HMS støtter ”initiativet til grøn automation” hos bil¬producenterne med intro¬duktionen af det indkaps¬lede Anybus-CompactCom PROFIenergy kommuni¬kationsmodul.

Den hurtigste vej til  at støtte PROFIenergy
HMS International Network sender nu et indkapslet Profinet kommunikationsmodul med integreret PROFIenergy profilserver på markedet. Med denne nye HMS øges indsatsen i AIDA-group af bilfabrikanter (Audi, BMW, Daimler, Porsche og Volkswagen) med at reducere energiforbruget i produktionen på fabrikkerne. Det nye modul giver producenter af automationsudstyr en hurtig og let måde at integrere energikontrol-funktionen i relation til PROFIenergy standarden i deres produkter. Takket være den standardiserede PROFIenergi kommando kan en central kontroller skifte et kompleks automationssystem bestående af automationsudstyr fra forskellige producenter til standby i tilfælde af produktionsuheld eller stilstandstider. Det sparer op mod 40 pct. af elektriciteten, der bruges i produktionsprocessen, ligesom det reducerer CO2-udslippet.


PROFIenergy serveren er implementeret i programmet for AnybusConpactCom Profinet IO-kommu-nikationsmodulet, som fungerer som Profinet IO-koordinator i overensstemmelse med klasse B iProfinet netværk og er udstyret med en hurtig 2-ports skifter, som tillader Profinet-installationen i topologi-linien, hvorfor der ikke er behov for dyre eksterne skiftere. Den integrerede profilserver håndterer PROFIenergy´s kommandoer og parametre i overensstemmelse med brugen af cases 1-3 og forsyner elektronikken i automationen i en standardiseret hardware og software interface. Det minimerer udviklingsbehovet i automationsenheden i relation til PROFIenergy standarden.


Ved at vælge en integreret støtte i den nye PROFIenergy CompactCom modul vil kunderne automatisk få adgang til alle industrielle hovednetværker, eftersom det er en del af Anybus-Compact-Com-familiens udskiftelige plug-in kommunikationsmoduler –Verdens mest fleksible og omkostningsbesparende løsning til at lave forbindelse til alle hoved-fieldsbus og Industriel Ethernet netværker herunder Profibus, DeviceNet, CC-Link, CANopen, Profinet, EtherCat, Modbus-TCP og Sercos III.


CompactCom moduler er brugt som kommunikation interface til intelligente automationsdele som drives, HMIs, robotter, invertere, instrumenter og skalaer.

Anybus-CompactCom moduler er indkapslet i et slankt hus på størrelse med et flashcard. Kernen af modulet er HMS´s NP30 netværk processor med dens integrerede hurtige Ethernet-controller og RAM samt flash-hukommelse til EtherNet/IP software. Onboard 2 port skifter giver to 100 Mbit/s fuld dupleks-transmission Ethernet interface med RJ45 forbindelser.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP