www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

HMS tilføjer CompoNet™ til Anybus® CompactCom™ produkt familien

Det nye, indlejrede kommunikationsmodul formindsker udviklingsarbejdet med op til 70 procent, sætter mere fart på time-to market og reducerer risici ved udviklingsarbejdet.

HMS tilføjer CompoNet™ til Anybus® CompactCom™ produkt familien
HMS Industrial Networks (HMS) har præsenteret et nyt, indlejret kommunikationsmodul til CompoNet som det seneste medlem af Anybus CompactCom™ (Anybus-CC) produkt serien. Med introduktionen af CompoNet™ modulet er HMS’ tilbud af CIPTM (Common Industrial Protocol) understøttede netværk dermed komplet.

Det nye Anybus-CC kommunikationsmodul giver fabrikanterne en hurtig og nem løsning til at forbinde deres automatiseringsmoduler til CompoNet™. Den nøglefærdige løsning reducerer udviklingsarbejdet med op til 70 procent, reducerer time-to-market tiden og minimerer risici ved udvikling. Anybus-CC er en familie af udskiftelige plug-in kommunikationsmoduler, der understøtter 18 forskellige fieldbus- og industrielle Ethernet teknologier. Alle moduler er bygget ind i sikre pakninger på størrelse med et compact flash kort. Hjertet i modulet er HMS’ NP30 mikroprocessor. Interface til hardware- og software applikationerne i Anybus-CC modulerne til CompoNet™ fungerer på samme måde som i alle andre Anybus-CC moduler – derfor kan det nye modul fuldstændig skiftes ud med alle andre, aktive Anybus-CC moduler.

For brugere med et bit-level netværk gør CompoNet™ det muligt at kontrollere mindre high-speed maskiner, og CIPTM netværkstjenester kan forbindes til både produktionsapparat og virksomhed. Som medlem af CIP Networks (DeviceNet™, ControlNet™ and EtherNet/IP™) familien opfylder CompoNet™ kravene fra applikationer, der anvender et større antal enkle sensorer og aktuatorer idet CompoNet kan kommunikere med konfigurationsværktøjer i højhastighed og kombinere dette med effektiv konstruktion, enkel opsætning og stor tilgængelighed – alt på et enkelt netværk.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP