www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Skab forbindelse mellem Profibus og Modbus-TCP netværk med en Anybus® X-gateway™

En enkel og nem, intelligent Gateway forbinder Schneider Electric, ABB eller GE PLC’er med Siemens automatiseringssystemer og netværk.

Skab forbindelse mellem Profibus og Modbus-TCP netværk med en Anybus® X-gateway™
System integratorer kan nu ved hjælp af en Anybus X-gateway, fra HMS Industrial Networks, overføre I/O data på en nem måde mellem to forskellige PLC systemer og netværk.
X-gateway’en er en stand-alone gateway, der kan konfigureres – den gør det muligt at få enheder i produktionsanlæg med et Profibus netværk til at kommunikere med enheder i et Modbus-TCP netværk og omvendt.
Typiske applikationer er installationer med blandet brug af Siemens og Schneider Electric, ABB eller GE PLC’er.
Et eksempel er bilfabrikker hvor Profibus baserede segmenter skal integreres i industrielle Ethernet baserede kontrol applikationer med den populære Modbus-TCP protokol.

X-gateway’en er en kompakt enhed, beregnet til standard DIN skinne montering og 24 volt industriel strømforsyning.
Den virker som server (slave enhed) på Modbus-TCP netværk, og som master på Profibus siden.
Profibus master funktionen er konfigureret med Anybus NetTool for Profibus fra HMS – det er et kraftigt konfigurerings værktøj, der er baseret på Windows (og dermed nemt at bruge) som følger gratis med X-gateway’en.
Når den første konfiguration er blevet downloaded i X-gateway’en kan den sende op til 512 bytes input og 512 bytes output data transparent mellem Modbus-TCP og Profibus.
Der kan kobles op til 124 Profibus slaver til gateway’en.
I tilslutning til dens egenskaber med data overførsel indeholder X-gateway’en en kraftig, embedded web server på Modbus-TCP siden - den understøtter netbaseret fjern diagnosticering og -visualisering.

Der er oven i købet inkluderet en OPC server i X-gateway pakken. X-gateway’en omfatter Profibus og Modbus-TCP interfaces, der er certificerede til fuld protokol standard til de respektive systemer.

Anybus X-gateway familien består af en serie med mere end 200 gennemprøvede, robuste og klar-til-brug gateways, der er beregnede til at koble næsten enhver tænkelig kombination af to industrielle netværk sammen.
Produktfamilien understøtter 17 forskellige fieldbus og industrielle Ethernet netværk - som Profibus, DeviceNet, CANopen, CC-Link, EtherNet/IP, Profinet og mange flere.
Alle udgaver fungerer på samme måde og udgør en fleksibel standard løsning på sammenkobling af to industrielle netværk.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP