www.industriogteknik.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Visunet DM - industrielle monitorer til ekstreme omgivelser

Pepperl+Fuchs præsenterer VisuNet DM, der er specielt designede monitorer med pålidelig funktion og lang levetid i barske applikations omgivelser. Skærmene kan fuldt ud konfigureres til specifikke applikationsbehov, de er ægte, industrielle monitorer der har den længste MTBF (Middle Time Before Failure) i industrien med mere end 550.000 timer. Vusunet DM skærmene er mærket med både UL og CE og kan leveres til almindeligt brug eller til Klasse I/Div 2 miljø. Skærmene kan leveres som berøringsfølsomme og transflektive (LCD) monitorer.

Visunet DM - industrielle monitorer til ekstreme omgivelser
VisuNet DM monitorerne kan leveres i 10”, 12”, 15”, 18” eller 19” størrelse og kan anvendes i temperaturer fra minus 10 til plus 60 grader Celsius. De kan bruges med standard VGA eller NTSC (eller PAL) input fra en pc eller et video kamera. De kan endvidere tilpasses enhver video standard fra 640 x 480 til 1280 x 1024 med scan rates fra 60 til 75 Hz uden billedforvrængning eller flicker. VisuNet DM monitorer strømforsynes med 12 volt fra en ekstern strømforsyning for at undgå varmeudvikling i monitoren – dette maksimerer pålidelighed og levetid.

Pepperl+Fuchs´ fladskærmsfamilien fremstilles af industrikomponenter. Der anvendes ingen forbrugerelektronik i produkterne for at spare omkostninger. Heri ligger forskellen mellem Pepperl+Fuchs og andre fabrikanter af fladskærme, der sætter en stålramme omkring en kommerciel LCD skærm og sælger den som en industriel monitor.

Yderligere tiltag til at gøre VisuNet DM serien til en ægte industriel fladskærms løsning omfatter: kraftigere metal og kabler, korrosionsbeskyttelse, intern kabling gennem adskillelser, forgyldning, sikring af kabler, stødabsorberende pakninger, baggrundsbelysning med mere lys (op til 600 nits), større betragtningsvinkel, og meget mere …

Pepperl+Fuchs industrimonitorer kan leveres med en resistens berøringsfølsom skærm. Der er tale om en UL godkendt, 5-tråds resistens touch screen til standard anvendelser – og Ex klasse I/Div 2 miljøer. En resistens berøringsfølsom skærm kan styres (muse-emulation) ved et lille tryk på den ønskede position på skærmen. Derved kan brugeren anvende en finger, handske, pen eller lignende for at aktivere skærmens touch funktioner. Til mere barske omgivelser fås en hærdet, berøringsfølsom skærm. Til præcis justering er der indbygget et selvkalibrende værktøj. Til brug med pc har skærmene både USB og seriel udgang.

Som ekstraudstyr kan leveres en hærdet resistens touch screen, hvor et tyndt lag glas er svejset til brugerfladen foran – dermed er der en holdbar beskyttelse mod langvarigt slid på overfladen og tilfældige påvirkninger som stød og slag. Glaslaget beskytter også mod.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Universel og kompakt
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
DART er ved at være virkelighed

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP