www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Single Chip CANopen Interface

Embedded CANopen interface reducerer udviklingsarbejdet med op til 70 procent.

Single Chip CANopen Interface
HMS Industrial Networks har udvidet sin Anybus-IC familie med tilføjelsen af Anybus-IC til CANopen. Modulet er et lille, embedded single-chip CANopen interface med masser af power, det er certificeret af CAN bruger organisationen – det nye interface overholder CANopen standarden. Den nye komponent udvider HMS’ Anybus-IC familien, som allerede omfatter udskiftelige løsninger til Profibus, Profinet, DeviceNet, EtherNet/IP og Modbus-TCP.

Anybus.IC’en indeholder en HMS NP30 mikroprocessor med integreret CAN kontroller og en CANopen slave software pakke med alle funktioner, det hele er bygget ind i et enkelt hus på bare 8 cm2. IC’en nedbringer omkostningerne til udvikling af et CANopen interface med op til 70 procent. Ydermere bliver kravene til plads og strømforsyning minimeret så det bliver økonomisk interessant at udstyre selv små automatiseringsenheder som f.eks. stregkodelæsere eller motorstartere med et CANopen interface.

Anybus-IC’en med 32 pins dobbeltrække hus skal blot have en enkelt 5 volt / 150 mA strømforsyning. Den fungerer som en standard CANopen slave og understøtter Version 4 i DS 301 profilen. Enheden kan behandle op til 144 bytes input data og 144 bytes output data. Anybus-IC’en indeholder al hard- og software, der skal bruges til enhver automatiseringsenhed for at kommunikere via et CANopen netværk – det eneste, der skal tilføjes, er en konnektor.

Når Anybus-IC’en bruges med et intelligent modul med egen mikro-kontroller, skal den forbindes via et hurtigt TTL interface. IC’en kan behandle hele CANopen protokollen og aflaster mikroprocessoren i alle tidskritiske kommunikationopgaver.
Bruges den med simple automatiseringsmoduler som f,eks, ventil blokke uden mikroprocessor, har Anybus-IC’en et interface til shift register (samling af flip-flops) og kan kontrollere op til 128 direkte in- og outputs.

Alle medlemmer af Anybus-IC familien kan udskiftes med hinanden og giver modulfabrikanterne en enkel og effektiv måde at koble små og mellemstore automatiseringsenheder til alle større fieldbus industrielle Ethernet netværk via blot et udviklingstrin.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP