www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Profinet Gateway med integreret 2-port switch

HMS udvider sin gateway familie med tre nye udgaver, der muliggør nem integrering af eksisterende fieldbus netværk med nye bus-type, kablede Profinet installationer.

Profinet Gateway med integreret 2-port switch
HMS hjælper med at nedbringe omkostningerne til integrering af systemer ved at præsentere tre nye udgaver af Anybus X-gateway familien med Profinet-IRT funktioner og med integreret 2-port switch teknologi. De nye X-gateway versioner gør det nemt at integrere eksisterende Profibus-, Interbus- eller CANopen fieldbus netværk med nye, Profibus baserede netværks segmenter. Kunden får et transparent link via gateway’en med op til 240 bytes I/O signaler mellem de to netværk. Typiske applikationer omfatter automobilindustrien, hvor en eksisterende fieldbus baseret maskinpark uden ombygninger bliver mere og mere genbrugt og integreret i nye, Profinet baserede områder i fabrikken.
De tre nye gateway udgaver er designet med specifik fokus på den europæiske automobilindustri, hvor de nuværende netværk – som f.eks. Profibus og Interbus – langsomt ændres til Profinet. Ved at anvende den integrerede 2-port switch teknologi kan X-gateway’en direkte integreres i installationer, der er baseret på linie topologi – hvilket nedbringer omkostningerne til infrastruktur ved at eliminere behovet for eksterne switche.

X-gateway’erne omfatter et Profinet IO device interface med IRT (Isynchronous Real-Time) funktioner, en integreret to port real-time switch, Profinet netværksstyring og en redundant funktion der overholder Profinet conformance class C. Profinet interfacet fungerer som en IO port (slave) og er baseret på den pålidelige ERTEC-200 teknologi fra Siemens.

Anybus X-gateway familien består af 180 forskellige udgaver og kan derfor forbindes med alle populære fieldbusser som f.eks., Profibus, DevicNet og CANopen – eller der kan skabes forbindelse med de nye, industrielle Ethernet standarder Profinet, EtherNet/IP, Modbus-TCP og EtherCAT. Gateway’erne er stand-alone enheder, der kan monteres på DIN-skinne. Efter opstart er gateway’erne straks klar til udveksling af data mellem de to valgte netværk. Konfigurering sker på få minutter og der skal ikke anvendes programmering eller specifik PC hard- eller software. Gateway’erne sender I/O data og parametre fuldstændig transparent mellem de to netværk. Mængden af data konfigureres med en simpel konfigurations dialog når gateway’en sættes op.

Gateway’erne kan nemt integreres i industrielle systemer til automatisering og sikrer en flydende strøm af informationer mellem forskellige netværk. Anybus X-Gateway kombinerer høj pålidelighed med fleksibilitet, hvilket gør serien til en uvurderlig overgang mellem systemintegrering og produktionsstyring.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP