www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Intelligent Gateway fra HMS Industrial Networks forbinder SAE J1939 netværker til Siemens PLC systemer

Den nye tilføjelse til Anybus Gateway familien muliggør Profibus-DP Master at læse og skrive J1939 netværksdata for kontrol- og overvågningsopgaver. Gatewayen fuldfører dette ved simultant at arbejde som en Profibus-DP slage på et Profibus netværk og som en CAN knude på et J1939 netværk. Data udveksles fra hvert netværk baseret på en brugerdefineret konfiguration. HMS forsyner et gratis Windowsbaseret konfigurationsværktøj (BWConfig) som tillader brugeren at kortlægge J1939 (PGN) data ind til modulets indput- og outputtabeller, tilgængeligt ved Profibus Maser via Profibus-DP netværket.

Intelligent Gateway fra HMS Industrial Networks forbinder SAE J1939 netværker til Siemens PLC systemer
Med dette robuste industridesign er dette apparat fremstillet til at kunne bruges over et stort anvendelsesområder og industrier. Dette indkluderer tunkt udstyr og køretøjer som bruges indenfor jordbrug, konstruktion, brand og redning, olie og gas, miner, elektricitetproduktion, motorstyring, materiel håndtering, lastvogne, massetransport og maritimt anvendelse.

Typisk anvelselse inkluderer anvendelse i olie og gas produktionen, eller beregnet til køretøjer hvor gatewayen bruges som en interface mellem J1939 netværket og Profibus baseret industrielle PLC’er.
På Profibus siden understøtter gatewayen Profibus-DP slaven funktionelt med cyklisk I/O data transmission og det kan håndtere op til 244 bytes output data. På J1939 siden understøtter gatewayen op til 35 indkomne J1939 transportprotokolsessioner(store beskeder) og kan overvåge op til 120 forskellige PGN’er i indput datapoint konfigurationen og transmitterer op til 100 forskellige PGN’er i output datapoint konfigurationen. J1939 transportprotokolhåndteringen (store beskeder) afviser udefrakommende sessioner og kræver (både BAM og RTS/CTS) for PGN/address par som ikke er konfigureret som input datapoints.

J1939’eren til Profibus gatewayener det nyeste medlem hos HMS’ Anybus gatewayfamilien som består af mere end 180 individuelle versioner som forsyner inter-netværkkommunikationer mellem næsten enhver fieldbus eller industrielt Ethernet netværk.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 15.000 læsere af IMP