www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus Communicator fra HMS Industrial Networks forbinder automatiseringsapparater til Profibus-netværk via deres Modbus-interface

Communicator er en intelligent protokolkonverter, der giver øjeblikkelig Profibus-konnektivitet. Automatiseringsapparatet forbliver uændret, så der behøves ingen ændringer i hardware eller software eller omfattende ingeniørarbejde. Modbus er en yderst populær seriel protokol, og markedet for industrielt automatiseringsudstyr omfatter et bredt udvalg af eksisterende apparater med Modbus-interface, såsom temperaturfølere, stregkodelæsere, motorstyringsenheder og måleinstrumenter. Ved hjælp af Anybus Communicator kan alle disse apparater let integreres i moderne automatiseringssystemer baseret på Profibus og PLC’er fra Siemens, Schneider og ABB.

Anybus Communicator fra HMS Industrial Networks forbinder automatiseringsapparater til Profibus-netværk via deres Modbus-interface
Anybus Communicator er et lille selvstændigt apparat til montering på DIN-skinne. Det drives af en industriel 24 volt-strømforsyning og forbruger kun ca. 100 mA. Communicator fungerer som slave på Profibus-siden og som master på Modbus-siden, og den understøtter alle baudhastigheder fra 1200 Baud op til 56 kbit/s. I RS-485-mode kan produktet forbinde op til 31 serielle Modbus-apparater til Profibus, og det understøtter desuden Modbus-RTU- og Modbus-ASCII-protokollen. Opsætningen udføres i 7 enkle trin ved hjælp af et brugervenligt Windows-baseret konfigurationsværktøj.

Profibus-konverteren tilhører HMS’s Anybus Communicator familie, der består af 14 forskellige versioner, som understøtter forskellige feltbus-systemer, inklusive Profibus, DeviceNet, ControlNet, CANopen, Interbus, FIPIO, Modbus-RTU, Modbus-Plus, CC-Link og Lonworks samt de industrielle Ethernet-protokoller EtherNet/IP, Profinet, Modbus-TCP og EtherCAT. Alle disse versioner yder samme funktionalitet og sætter apparatfabrikanterne i stand til at forbinde deres automatiseringsapparater til alle førende industrielle netværk.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP