www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

Anybus®RemoteComTM

HMS Industrial Networks introducerer Anybus®RemoteComTM, en ny industriel GSM/GPRS baseret anordning for fjernmonitering og kontrol, alarm management og data logging.

Anybus®RemoteComTM
Anybus®RemoteComTM HMS Industrial Networks introducerer Anybus®RemoteComTM en ny industriel GSM/GPRS baseret anordning for fjernmonitering og kontrol, alarm management og data logging.

Med Anybus®RemoteComTM kan man forenkle fjernsupervision og kontrol af automationsanordninger, minimerer driftsudfald og forsyner akkurat information hvor som helst til hver en tid. Denne anordning eliminerer brugen af dyrtkøbt udsending af personale over hele verden til problemløsning. Ydermere giver HMS Industrial Network en enestående service: En central web server muliggør nem og transparent globalt netværksmanagement gennem en enkelt interface.

Anybus®RemoteComTM er en easy-to-use web gateway som fungerer som en modbusbro såvel som en forsyning for fjernadgang og kontrol af serielle anordninger over Ethernet, internet, LAN, GSM, GPRS og telefon modemer. Produktet har en indbygget kratig webserver til at forsyne webbaseret adagang fra en fjern lokation, alarmmanagement, data logging og trend grafer af feltudstyrsdata. Den integrerede alarm og statushåndtering giver automatisk via e-mail, SMS, SNMP og Modbus TCP besked til supervisoren hvis predefinerede limitter overskrides.

Som en ekstra service er der en sikker central web server løsning som udvider funktionaliteten af Anybus®RemoteComTM. Denne centrale servers opgave er at håndtere monitor og kontrolfjernudstyr. RemoteCom enheder forbindes til den centrale server for at levere kritisk data fra udstyr såsom loggede parametrer data og alarmer. Ved serveren kan en autoriseret bruger se og overvåge denne information. Det eneste redskab brugeren skal bruge er en standard web browser. Brugen af en central plads for alle fjernstyrede udstyr gør arbejdet meget nemt for enhver der skal håndtere fjernbetjente installatione. Brugeren kan nemt og sikkert få adgang hvor so helst fra i verdenen til enhver tid.

Anybus®RemoteComTM udstyret fås i monterbar IP20 rated DIN-skinne af plastik eller et robust metal kabinet. De drives af en enkelt N Volt industribatteri.

Typiske applikationer for Anybus®RemoteComTM er:

Energy applikationer. For bygningsadministratorer kan energiforbruget reduceres ved optimerede automationsprocesser i bygningen og gør brugere og vedligeholdelsespersonalet opmærksom på hvor og hvornår der bruges strøm. Mange eksempler har vist 30% strømreduktion når denne metode bliver anvendt. Fjernstyringsløsningen samler strøminformationer og forsyner forståelige raporter til brugeren omkring strømforbrugets mønstre. Dette hjælper at reducere strøm og giver samtidig besparelser.

Power generation: En generator bruges ikke nødvendigvis tit men når den skal bruges kan det være kritisk. Anybus®RemoteComTM kan konstant overvåge health readiness og ydelsespositionen af generatoren, N timer på en dag N dage på et år industrielt automation. For at forbinde nye eller brugte anordninger såsom PLC’s proceskontroludstyr pumpekontrollere stregekoder læsescannere operatørdisplays skaler og vejestationer og meget mere. Ved altid at være i kontrol af maskinen eller prosuktionsfaciliteten er det muligt at øge produktiviteten forbedre inventarsmanagementet og at finde og skære ned på unødige omkostninger.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP