www.industriogteknik.com
HMS Industrial Networks AB

X-gateway, reducerer infrastrukturomkostningerne ved hjælp af den (EN) førsteklasses leverandør for industrielle gateways

Netværker som anvendes indenfor industriel automation er meget ofte inkompatibel med hinanden. Anybus X-gateway forbinder de forskellige netværker og link mellem de fieldbusses eller industrielle Ethernet systemer. Da det er fuldt kompatibel med PLC netværkssystemer fra Siemens, Rockwell, Schneider Electric, Mitsubishi, etc. er de nemme at integrere med X-gateways system!

X-gateway, reducerer infrastrukturomkostningerne ved hjælp af den (EN) førsteklasses leverandør for industrielle gateways
Anybus X-gateway familien fra HMS Industrial Networks er baseret på de testede (GENNEM PRVøEDE) Anybus kommunikationsmoduler. I et praktisk metalkabinet danner modulerne et intelligent link mellem to industrielle netværker. X-gateway familien består af 180 forskellige versioner og disse kan forbinde alle populære fieldbusses som Profibus, DeviceNet og CANopen eller forbinde disse fieldbusses med de nye Industial Ehternet standarder: Profinet, Ethernet/IP, Modbus-TCP og EtherCAT. Disse gateways er Stand-Alone redskaber som er konstrueret for DIN-Rail montering. Efter opstart er gateways klar med det samme til dataudveksling mellem to valgte netværker. Konfigurationen er foretaget inden for få minuter og ingen programmering eller specifik PC hard- eller software skal bruges. Gateways transmitterer I/O-data og parametrer fuldstændigt transparent mellem to netværker. Datamængden er konfigureret med en simpel konfigurationsdialog under oprettelsen af gatewayen. Gatewayen kan nemt intergreres i industriel automationssystemer og sikre afbrydelsesfrie informationsudveksling mellem to forskellige netværker. Anybus X-gateway kombinerer høj pålidelighed og fleksibilitet hvilket goer dem til et nødvendigt forbindelsesredskab for systemintegratorer og anlægsoperatoerer.

For yderligere at udvide Anybus X-gateway-familiens funktionalitet har HMS udviklet en OPC server. Den nye funktion forbinder PC-baserede OPC-Client anvendelser gennem standard Ethernet netværker og X-gatewayen til alle store fieldbus netvaerker. OPC-serveren leveres med X-gateway for ingen ekstra omkostninger. Anybus OPC-serveren muliggør enhver PC-baseret OPC DA klientapplikation at få adgang til data af distribueret feltredskaber som er lokaliseret i et fieldbus-netvaerk uden brug af PCI fieldbus interface kort. Anybus OPC serveren uderstøtter OPC Datatilgang (DA) v 1.0, 2.05, 3.05. Nøgletræk inkluderer adgang til processdata, en OPC tag redigereingsprogram og en online inspekteur/redigerer med læse/skrive adgang til at markere processdata. Forbindelsen mellem PC i kontrolrummet og feltenhederne i anlægget oprettes gennem eksisterende Ethernet netværker og gennem Anybus X-gateway. Mens PCI kortet er inde i PC’en i kontrolrummet, kann X-gateway’en placeres direkte på stedet og den dyre fieldbus forkabling mellem produktionslinjen i anlaægget og derved er kontrolrummet udeladt. Dette sparer installationsomkostninger og forbedrer fleksibiliteten.

I april 2009 blev Anybus modul nummer 1 mio produceret og markerede dermed en historisk milepæl. Mens det tog HMS over 10 aar at naa denne milepæl, saa er den aktuelle årlige volumen på mere end 200,000 moduler og HMS forventer at nå det næste milionmærke i væsentlig kortere tid.

1 Million.jpg
Billedetekst: Anybus modul nummer 1 mio produceret og ned denne signifikante figur har HMS markeret en historisk milepæl.

OPC_pressimage.jpg
Billedetekst: HMS udvider Anybus X-gateways funktionalitet med en OPC server.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP