www.industriogteknik.com
PORTESCAP

Den nye 22ECP35 Ultra EC Brushless motor Få den rette balance mellem hastighed og moment til en optimal pris

Portescap har udvidet den nye Ultra C™ serie af børsteløse motorer med introduktionen af den nye 22ECP35 to-polede, børsteløse DC motor. Som en del af vor Ultra EC platform med børsteløse, slotless mini motion løsninger, kan disse omkostnings-optimerede motorer tilbyde 30 procent større kontinuerligt moment og 100 procent mere styrke, sammenlignet med tilsvarende motorer, uden at der gås på kompromis med den jævne gang og lange levetid, der forventes af en børsteløs motor.

Den nye 22ECP35 Ultra EC Brushless motor  Få den rette balance mellem hastighed og moment til en optimal pris
Den børsteløse 2ECP35 DC motor indeholder vor patenterede Ultra Coil teknologi, der medfører et hidtil uset moment og styrke med begrænset spole tab over et bredt område af arbejdshastigheder uden friktion og slid på børster.  22ECP35 kan tilpasses de fleste applikationer indenfor det medicinske og industrielle marked, så levetiden og pålideligheden af en enhed bliver forbedret uden at gå på kompromis med maskinens styrke og produktivitet.

Den nye 22ECP35 er det perfekte valg til applikationer som eksempelvis batteridrevne håndværktøjer, udstyr til automatisering af fabrikker som f.eks. elektriske gribeværktøjer, humanoide robotter, automatisering af laboratorieudstyr, medicinske engangs værktøjer, aktuatorer til automatisering, og til applikationer, der har begrænsninger med hensyn til længde.

22ECP fås i længderne 35, 45 og 60 mm, med hall sensorer og med fire forskellige spoler, der passer til kundens krav om hastighed og spænding. Portescap kan også, efter ønske, levere  skræddersyede løsninger, der inkluderer gearkasser, enkodere, forskellige spoler og mekaniske interface modifikationer.

Portescap er ISO 9001:2008 certificeret på verdensplan, og vor produktion i Indien er også ISO 13485, ISO 14001:2004 og OHSAS 18001:2007 certificeret.

Motor ydelser

Den nye 22ECP35 Ultra EC Brushless motor
Få den rette balance mellem hastighed og moment til en optimal pris

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP