www.industriogteknik.com
IGE XAO

CSR PuZhen, en førende kinesisk fabrikant inden for rullende materiel, vælger ”SEE-net” til konstruktionen af ledningsnet.

CSR PuZhen (CSRPZ), som er et datterselskab til China South Locomotive & Rolling Stock Coorperation Limited, er en stor statsejet virksomhed, som konstruerer, fremstiller og vedligeholder personbiler som bruges indenfor jernbanen, køretøjer til bytrafik og hoveddele for flere biler og fittings såsom bilaksler. IGE XAO’s SEE-net software tillader CSRPZ nemt at trække elektriske grafikker og ledningsdiagrammer. Med denne softwarepakke har CSRPZ haft muligheden for at reducere tid som er blevet brugt på at konstruere ledningsnetværker.

CSR PuZhen, en førende kinesisk fabrikant inden for rullende materiel, vælger  ”SEE-net” til konstruktionen af ledningsnet.
SEE-net er en CAD pakke som er dedikeret til ledningsnettets design. Det indeholder en komplet styring af signal, ledninger, kabler og skærme. Det genererer også automatisk forskellige lister, såsom udstyrsliste, ledningsliste, kabelliste og produktliste.

Et nøgletræk for CSR PuZhen var SEE-net’s kapacitet for at udveksle data med konstruktionssoftwaren CATIA – 3D via XML. Data som kabellængde kan udveksles via XML gateway. Dette giver en sikker tidsbesparelse og reducerer antallet af fejl.

”SEE-net optimerer konstruktion og gør det nemmere. Det sparer konstruktøren for både tid og meget gentagende arbejde. Vi er af den overbevisning, at vi har gjort et stort skridt ved at arbejde med moderne konstruktionsmetoder. Vi er også nu meget mere bekendt med konstruktionsområdet, de mest effektive metoder og standarder”, oplyser Mr. Liang Shisong, konstruktør hos CSR PuZhen.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP