www.industriogteknik.com
IGE XAO

IGE+XAO TEGNER EN STOR KONTRAKT MED AIRBUS

Tre år efter at kontrakten med Eurocopter var underskrevet, annoncerer IGE+XAO gruppen en meget betydningsfuldt kontrakt med Airbus. Denne nye aftale dækker forsyningen af IGE+XAO gruppens PLM tilbud (Product Life-cycle Management) som er dediceret til elektrisk ingeniørarbejde. Denne software serie ved navn SEE-net PLM, omfatter det meste af processen indenfor det elektriske ingeniørarbejde, lige fra definitionen af det elektroniske udstyr til den automatiske generation af ledningsnetværker og ledningsdiagrammer.

IGE+XAO TEGNER EN STOR KONTRAKT MED AIRBUS
Denne kontrakt som består af forskellige etaper, hvor leveringer er planlagt fra 4. kvartal 2008 indtil slutningen af 2011 kan nå et beløb på næsten 5 millioner Euro. Beløbet omfatter licenserne til SEE-net PLM softwaren og udviklingen af de dertil knyttede ydelser. IGE+XAO arbejder I øjeblikket på den første etape som repræsenterer en allerede indkøbt ordrer på 1,3 mio. Euro ekskl. Moms.

Alain Di Crescenzo, bestyrelsesformand og administrendende direktør for IGE+XAO gruppen siger: “ Denne nye kontrakt understreger relevansen og modenheden for gruppens PLM tilbud indenfor luftfartens og rumfartens markedet. På denne måde synliggør IGE+XAO mere og mere som en førende leder på verdensplan inden for CAD og PLM, især ingeniørarbejde.”
I forbindelse med kontrakten og de kommende projekter planlægger IGE+XAO gruppen at stramme op omkring R&D og om deres kundesupport team.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP