www.industriogteknik.com
PORTESCAP

Ny børsteløs DC motor med stort moment har forbedret termisk karakteristik og pålidelighed til applikationer til ortopædiske store knogler

Portescap præsenterer sin nyeste, kirurgiske motorløsning til motordrevne, ortopædiske håndværktøjer til store knogler. Den nye størrelse 12 (31,5 mm diameter) mini motor fås i 9.6 V, 12 V og 14.4 V udgaver i kanylerede eller ikke-kanylerede versioner. Motorerne kan afgive et max. moment på op til 1,720 Nm, og er indbyggede i et kompakt hus.

Ny børsteløs DC motor med stort moment har forbedret termisk karakteristik og pålidelighed til applikationer til ortopædiske store knogler
Der kan leveres prøvemotorer om mindre end to uger for at kunne accelerere den essentielle designfase, når flere, hurtige gentagelser er vigtige for at afslutte specifikationerne for applikationen.

Drevene er velegnede til forskellige applikationer, eksempelvis ortopædiske bor, save med frem- og tilbagebevægelser, pendulsave, sagitalsave og bor. Dertil kommer, at størrelse 12 motorer også kan bruges i applikationer til robotkirurgi, kirurgiske skruetrækkere og exo-skeletter.

Portescaps børsteløse DC motorer med spalte til kirurgiske-elektriske værktøjer, er designede og fremstillede ved hjælp af en unik proces, der indkapsler og beskytter statorvindingerne og elektronikken mod skrappe, eksterne miljøer som for eksempel autoklaver og opvaskemaskiner, der ofte benyttes til disse applikationer. Portescap isolerer vindingerne i overensstemmelse med de medicinske sikkerhedsbestemmelser for beskyttelse mod højspænding, der er obligatoriske for medicinsk elektrisk værktøj.

Portescap har haft samarbejde med fabrikanter af medicinsk elektrisk værktøj i mere end 20 år for at kunne levere minimotorer, der er skræddersyede til kritisk brug. Vi kan hjælpe med at løse kundernes mest udfordrende behov, lige fra højt moment, pålidelighed, forsegling, vibration og lave driftsomkostninger, og til at bistå med hele processen med at skabe forskellige, skræddersyede løsninger (udvekslinger, coating af aksler, forsegling, integreret indkapsling, skræddersyet design af endemuffer til understøttelse af udvendige forbindelser til nem plug-and-play, og forbedret pålidelighed).

Efter ønske kan drevsystemerne kobles sammen med autoklaverbare gear med forskellige udvekslingsforhold, eller med enkodere og kontrollere, der kan autoklaveres, for at imødekomme behovene i applikationerne. Motorerne laves i forskellige varianter for at kunne imødekomme de mest forskelligartede kundebehov for pålidelighed. Portescap motorerne fremstillet i et ISO/OSHA certificeret anlæg, og er i overensstemmelse med RoHS.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP