www.industriogteknik.com
Tolomatic

Tolomatic integreret servo motor og drev nu med PROFINET industrielt Ethernet nem automatisering af enkle bevægelses akser

Pladsbesparende integreret design, der er optimeret til lineær eller roterende opsætning. Alle elektriske aktuatorer fra Tolomatic indeholder indbyggede konfigurationer, som hurtigt og nemt skaber lineær bevægelse i de nødvendige, lineære enheder.

Tolomatic integreret servo motor og drev  nu med PROFINET industrielt Ethernet  nem automatisering af enkle bevægelses akser
Den integrerede Tolomatic ACSI servo/motor kontroller kan nu leveres med PROFINET industriel Ethernet protokol, så ingeniørerne har mulighed for at designe elektriske aktuator løsninger, der både er nemme at bruge og meget omkostningseffektive til applikationer med bevægelse i en enkelt akse. Den integrerede pakke er perfekt til erstatning for pneumatiske cylindre og til automatisering af enhver, simpel bevægelsesakse med Siemens eller andre plc'er med PROFINET.

Den ACSI integrerede kontroller til Tolomatics elektriske aktuatorer med indbyggede konfigurationer bevirker, at kontrolleren automatisk konfigurerer motor, aktuator, indstiller sikkerheds begrænsninger og andre nøgleindstillinger i kontrolleren, til hurtig og flydende integrering. PROFINET protokollen kommer oven i Tolomatics eksisterende EtherNet/IP og Modbus-TCP optioner til ACSI.

PROFINET er standard for industrielle netværk til automatisering. Det forbinder enheder med systemer og celler, og gør fabrikationen hurtigere og mere sikker, og medfører lavere omkostninger og højere kvalitet. Det integrerer nemt eksisterende systemer og udstyr, og de rige muligheder i Ethernet kan anvendes helt nede på fabriksgulvet ifølge organisationens hjemmeside.

”Når man tilføjer PROFINET protokollen til de eksisterende EtherNet/IP og Modbus-TCP muligheder til ACSI kontrolleren, får OEM'erne stor fleksibilitet med mange udbydere af plc'er, og de kan på samme tid standardisere deres produkt med et enkelt, mekanisk / aktuator design”, sagde Aaron Dietrich, director of marketing hos Tolomatic.
”Dertil kommer, at ydelsen, kombineret med IP65, gør ASCI til en glimrende tilføjelse til mange applikationer, hvor mange OEM'er kan drage fordel af fleksibiliteten i både protokol- og kontrol muligheder”.

ACSI medfører tidsbesparelser som et integreret servomotor- og drev design. Det integrerede design kræver ikke plads i et kontrolkabinet, og er derfor ideelt til eftermontering på maskiner og til erstatning af pneumatiske cylinderløsninger. Da både lineært- og roterende setup kan leveres, kan ACSI nemt konfigureres til den ønskede brugerenhed.

ACSI kontrolleren er certificeret af PI North America (PROFINET styrende organisation) til PROFINET v2.33 standarder, og kan derfor implementeres i real-time netværk som I/O enhed. Opsætningen gøres nem med GSDML filer og et bibliotek af data- og funktionsblokke,der kan bruges med de nyeste Siemens plc'er, og det gør det også muligt at indsætte enheder lynhurtigt i PROFINET kontrolsystemer.

ACSI kan leveres i to størrelser (NEMA 23 og 34) med max. moment op til 1,35 Nm (12in/lbs), og kommer med standard M12 konnektorer, IP65, dobbelte Ethernet porte med LED indikatorer til nem fejlfinding, og en USB mikro programmeringsport. Alle udgaver er udstyret med 24 V dc digital I/O (4 ind og 2 ud), og 0-10 V dc / 4-20 mA analog I/O (1 ind og 1 ud) til distribuerede sensorer, samt logik til udvidelse af netværket. De dobbelte Ethernet porte med integrerede, styrede kontakter gør det muligt af sætte mange ACSI akser i daisy-chain, uden at påvirke ydelsen i netværket.

Tolomatic kan montere ACSI i en valgt aktuator, konfigurere den, teste den og sende den til kunden under et varenummer, så der spares tid ved at undgå at skulle købe flere varenumre. Det er ligeledes tidsbesparende, kun at have en ansvarlig for support til applikationen.

Se også Tolomatics Linear Actuator Blog https://www.tolomatic.com/blog

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP