www.industriogteknik.com
BRADY

Nye, holdbare labelmaterialer til brug på skibe

Brady tilbyder en række BS5609-certificerede labelmaterialer i høj kvalitet til identifikation af kemikalier og andre varer på og omkring skibe. De nye labelmaterialer til skibe tilbyder en høj bestandighed mod saltvand, fantastisk modstandsdygtighed over for ultraviolet lys og et fremragende klæbemiddel, og de er en glimrende tilføjelse til Bradys brede udvalg af labelmaterialer til krævende miljøer.

Nye, holdbare labelmaterialer til brug på skibe
Holdbar identifikation på og omkring skibe
BS5609-certificerede labelmaterialer er testet omhyggeligt, bl.a. ved eksponering for saltvand gennem tre måneder med gennemsnitlig vandstand for at sikre en fremragende ydeevne til miljøer på og omkring skibe. Standarden tilbyder også kriterier for klæbematerialets og trykningens kvalitet samt modstandsdygtigheden over for slitage. Hvor mange labels falmer, bliver ulæselige eller ligefrem falder af på grund af saltvand og solstråler, bliver Bradys labels til miljøer på og omkring skibe siddende fast og bliver ved med at være læselige.

Miljøer på og omkring skibe
Bradys labelmaterialer B-595, B-7569 og B-7541P er alle tildelt BS5609-certifikatet. De er ideelle til at identificere gods i henhold til IMDG-koden samt farlige kemikalier med den krævede CLP-mærkning, og de kan også bruges til at lave holdbare sikkerheds- og evakueringsskilte samt rørmærker. Bradys BS5609-certificerede labelmaterialer kan være et fremragende værktøj til identificering for enhver virksomhed, som har aktiviteter på og omkring skibe, inklusive virksomheder inden for olie- og gastransport, offshore energiudvinding, shipping, logistik og mudderopgravning.

Kan udskrives på stedet
De BS5609-certificerede labelmaterialer B-595 og B-7569 kan udskrives på stedet ved hjælp af en kvalitetsprinter med termisk overførsel fra Brady, f.eks. BBP35- eller BBP37-labelprinteren. Labels med sort og rød tryk på hvid baggrund, f.eks. CLP-labels, kan let udskrives med disse printere og Bradys CLP-app i havnen, til søs eller offshore, når der er behov for ad hoc-identifikation. Labels til andre formål, f.eks. sikkerhedsskilte og rørmærker i farver, kan fortrykkes helt eller delvis på Bradys fabrik i overensstemmelse med kundens specifikationer.

Anmod om prøver eller flere oplysninger via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP