www.industriogteknik.com
Softing Industrial Automation GmbH

Værktøjssæt til udvikling af OPC UA i embeddede systemer

Softing Industrial meddeler, at de vil præsentere et nyt OPC UA embedded værktøjssæt til udvikling af OPC UA servere på embeddede systemer på Hannover Messen. Besøg Softing Industrial på Hannover Messen, 24.-28. april, 2017, i Hal 8, Stand E20.

Værktøjssæt til udvikling af OPC UA i embeddede systemer
Softings OPC UA embeddede værktøjssæt er baseret på ANSI C standarden, og indeholder et lavt memory footprint, samt minimale krav til computer kraft. Det gør værktøjet særligt egnet, ikke blot til udvikling af firmware til sensorer og felt enheder, men også til brug i I/O systemer med begrænsede resourcer. Brugerne får gavn af prædesignede og afprøvede funktioner i værktøjerne, og kan derfor bruge disse til at forkorte time-to-market betydeligt for deres udviklingsprojekter. Værktøjssættet understøtter specifikationerne for OPC Foundation’s Nano Embedded Device Server Profile's sikkerhedsfunktioner, og publisher funktionerne fra UA v1.04 (kommer snart). Der er ligeledes understøttelse til funktionerne for udviklingsservice til klient/server kommunikation.

Hans-Werner Auberg, Managing Director, Softing Industrial, udtaler: ”Ved at tilbyde support til OPC UA pub/sub modellen, udvider det nye, embeddede værktøjssæt mulighederne for udvikling af OPC UA til automatisering. Dette gælder allerede for applikationer uden krav til stringent real-time. Men udvikling af TSN (Time-Sensitive Networking) som underliggende standard for tids- deterministisk Ethernet kommunikation tyder nu på, at der er store muligheder for en spændende udvikling. Softing Industrial er her på forkant med udviklingen, og vi har til hensigt, også at gøre OPC UA anvendelig med pub/sub funktioner indenfor automatisering.”

Værktøjssættet kan udelukkende leveres som en source code pakke.
Flere informationer kan fås fra hjemmesiden:
https://industrial.softing.com/en/products/software/opc-development-toolkits.html

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP