www.industriogteknik.com
EPLAN

Eplan Harness proD 2.6 Uden bekymringer hele vejen igennem til produktion

Effektivitet kommer først, men glæden ved at konstruere kommer lige efter: Den ny Eplan Harness proD version 2.6 er en intuitiv 3D/2D software, der dækker alle nutidens krav til ledningsføring og konstruktion af ledningsnet. Nye features er blandt andet forbedringer af produktionsspecifikationer såsom kabeltegninger til nailboard. Ledningsdimensionering sker nu automatisk. Hvis det ønskes, kan ledninger med forudbestemte længder nemt routes på en intuitiv måde. Mekanisk og elektrisk design bliver til i et ægte temwork med åbne interfaces.

Eplan Harness proD 2.6  Uden bekymringer hele vejen igennem til produktion

Predefined length.jpg: Ledninger med forudbestemte længder kan nu nemt routes i Eplan Harness proD på en intuitiv måde. Under designprocessen bliver den nuværende og den ønskede længde afbilledet, og brugere kan med et enkelt blik se, hvordan ledningerne nemmest kan lægges. 

Monheim/Nürenberg, 22. november 2016 - Den ny Eplan Harness proD version 2.6 software fra Eplan til bekvem håndtering af ledningsnet er klar til lancering. Baseret på 3D-modellen af de mekaniske dele og de elektriske diagrammer kan ledningsnettet designes på en intuitiv måde. Næste skridt er klargøring af data til produktion, og her er der også sket store ændringer: Integrering af 2D kabeltegninger, som automatisk bliver oprettet ud fra 2D/3D konstruktionen, og som både specificerer dimensions- og forbindelsespunkter. Dette gør automatisk dimensionering mulig og sparer konstruktøren værdifuld tid og sikrer et korrekt resultat. Længde på afisolering og ledningscoating kan også defineres i designfasen og vises professionelt i produktionstegningerne. Det giver brugeren et hurtigt og fyldestgørende overblik over projektet. 

 

Beregning af længder 

Software til ledningsnet tilbyder normalt passende værktøjer til nemt at beregne ledningslængder. I Eplan Harness proD 2.6 fungerer dette nu også omvendt: Brugere kan forud definere en længde - til antennekabler for eksempel. Under designprocessen bliver den nuværende og den ønskede længde nøjagtigt afbilledet, og brugere kan med et enkelt blik se, hvordan ledningerne nemmest kan lægges. Det giver samtidigt mulighed for reduktion af antallet af variationer, som er en besparelse i forhold til lagerkapacitet og produktion. Desuden er der mulighed for at skabe kabelenheder med grupperede elementer, ligesom man kan tildele komponenter til kabelenheder, hvilket giver et mere omfattende overblik over projektet. 

 

Optimalt integreret 

Forbindelsen til Eplan Platform og systemet åbenhed over for MCAD og ECAD sikrer et flydende workflow mellem elektrisk og mekanisk konstruktion. En anden ny feature er, at Eplan-projekter kan overføres direkte til ledningsnet-softwaren med version 2.6. Og ikke kun det, Eplan Platforms centrale håndtering af artikler understøtter integreret datalagring så brugere kun skal varetage master data i en system. Dette giver en integreret arbejdsproces i forhold til konstruktion af ledningsnet fra diagrammer til produktion. Brugervenligheden og integrerede data i hver del af processen fra design til produktion lægger dermed grunden til hurtige og effektive resultater. 

 

Individuelle anvendelsesområder  

Talrige funktionsforbedringer i systemet bidrager til at gøre kabeldesign og -net-projekter mere effektive og til at sætte fart på kunders arbejdsflow. Eplan Harness proD understøtter alle industrier, hvor der skal trækkes kabler og lægges ledningsnet, som for eksempel specielle køretøjer, produktionsudstyr, præfabrikation af ledninger/ledningsnet, maskinproducenter, og afdelinger i firmaet, som arbejder sammen på tværs af faggrupper.  

Eplan Harness proD 2.6
Uden bekymringer hele vejen igennem til produktion
Wire drawings.jpg: 2D ledningstegninger er nu integreret og automatisk bliver afledt fra 2D/3D konstruktionsmiljøet, og dermed specificerer dimensions- og forbindelsespunkter.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP