www.industriogteknik.com
Steute

steute på SPS IPC drives messen

Nye adgangspunkter til det trådløse netværk, sWave.NET®

steute på SPS IPC drives messen
På SPS IPC drives messen præsenterer steute afdelingen ”Wireless” den anden generation af adgangspunkter til deres trådløse netværk, sWave.NET®.

Opgaven for disse nye nøgle komponenter i det industrikompatible, trådløse system, er ikke ændret: De samler signalerne fra trådløst koblingsudstyr i et bundt, og sender dem videre til kundens it infrastruktur via Wi-Fi eller Ethernet.

De nye netværkskomponenter er betydeligt mere kompakte end den tidligere generation, så der er tale om nemmere samling via magnet klemmer eller skruer. Samtidig indeholder de flere funktioner, og er nemme i brug. For eksempel er strømforbruget mindre, der er et Wi-Fi adapter integreret i huset, og input spændingen er nu variabel fra 12 til 24 volt DC. Eksterne antenner gør det nemt at tilpasse den trådløse teknologi optimalt til miljøet.

Brugeren kan nu – og dette er også nyt – undgå den tidligere, nødvendige applikations server, de de trådløse signaler sendes direkte fra adgangspunktet til kundens it struktur, hvor de også bliver bearbejdet.

Alle batteridrevne, trådløse kontakter og sensorer til den etablerede sWave platform kan integreres i det trådløse netværk via de nye adgangspunkter. Disse kan nu leveres til 868, 915 and 922 kHz frekvenserne, hvilket betyder, at de overholder de trådløse standarder i Europa, Nordamerika, Australien og Japan – og at det trådløse netværk sWave.NET® kan bruges overalt i verden.

steute på SPS IPC Drives: Hal 9, stand 450

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP