www.industriogteknik.com
Steute

App konfigurerer kontrol med medicinske enheder

Integration: Smartphone kommunikerer med bruger interface

App konfigurerer kontrol med medicinske enheder
Integration er et varmt emne indenfor medicinsk teknologi. steute Meditec støtter denne trend med udviklingen af trådløse bruger interfaces til at kontrollere forskellige, medicinske enheder – men også med andre nyheder, der ligeledes er baseret på integration og trådløs teknologi.

En af disse nyheder er en applikation (app), der sætter Smartphones og tablets i stand til at kommunikere direkte med bruger interfacet i medicinske enheder. Denne app, som både kan bruges af fabrikanter af medicinske enheder samt af brugerne, bliver vist af steute Meditec på Medica messen.

Fabrikanter af medicinsk apparatur kan for eksempel bruge app'en til at konfigurere tildeling af trykknap funktioner, og til kontrol af ydelse og varighed af transmissionen. App'en kan også gøre det nemt at parre en terminal enhed med et nyt steute bruger interface. Den informerer brugerne om batteriets ladetilstand via en tablet, eller den kan sende en besked til en smartphone, hvis interface batteriet er ved at løbe tør for strøm.

App'en er blevet udviklet til de senere generationer af steute Meditec bruger interfaces, der bruger ”steute Wireless” protokollen SW2.4LE -MED, og som er udstyret med et Bluetooth lavenergi modul. Det kan leveres til Android enheder fra Google Play Store. Der kommer snart flere varianter til andre operativsystemer.

steute Meditec på Medica 2016: Hal 11, stand J39

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP