www.industriogteknik.com
EPLAN

Gratis netværkslicens til op til 300 studerende

Eplan Education, er et uddannelsesskoncept til skoler og gymnasier, der inkluderer software-løsninger inden for elektronik, hydraulik, ICA og styretavledesign. Tidligere var Eplan Education Campus begrænset til 25 brugere, men nu er netværket blevet udvidet til 30 brugere. Licensen findes på en central server og kan anvendes på tværs af institutioner rundt om uddannelsesstedet. Dette giver skoler over hele verden mulighed for at øve sig på programmet.

Gratis netværkslicens til op til 300 studerende
Eplan Education.jpg: Tidligere var Eplan Education Campus begrænset til 25 brugere, men nu er netværket blevet udvidet til 30 brugere.

Monheim, Tyskland, 24. oktober 2016 - Kort efter lanceringen af Eplan Platform 2.6 er en ny Eplan Education nu også tilgængelig. Eplan Education Campus giver 300 brugere og tre undervisere netværkslicens. Uddannelsen af undervisere og omfattende support fra Eplans ekspertteam gør det nemt at integrere Eplan Education Campus-pakken i undervisningsplanerne. Uviklet til skoler og højere læreanstalter inkluderer dette uddannelsesskoncept software-løsninger inden for elektronik, hydraulik, instrumentering, kontrol og automation (ICA), og kontrolskabsdesign, der er baseret på Eplan Platform 2.6. Det inkluderer også fuld adgang til Eplan Data Portal, som lige nu indeholder data på mere end en halv million dele fra højtprofilerede komponentproducenter plus 1,2 millioner varianter via konfiguration.

Konceptet har fået en flyvende start: Globalt bruger mere end tusind institutioner nu Eplan Education. Hvis man kun ser på tekniske gymnasier, bliver de studerende på i alt 310 skoler over hele verden undervist gennem Eplans high-end konstruktionsløsninger. Øvelsesorienteret træning med Eplan Education bliver stadigt mere vigtigt i og omkring Asien. I Malaysia, for eksempel, bliver Eplans udbredelse ved med at vokse, og med den også behovet for kvalificeret arbejdskraft. Eplan Education er afgørende i forhold til at give kommende ingeniører og konstruktører i landet en optimal forberedelse til arbejdslivet.


Træningskonceptet

Eplan Education imponerer med en imponerende vifte af funktioner i et bredt omfang af fagområder og helt integrerede data. Undervisere kan henholde sig til strukturerede undervisningsplaner, relevante praktiske opgaver, materiale til de studerende og eksempler på eksamensspørgsmål og -svar. Studerende og undervisere af Eplan-programmet får ydermere en gratis licens, der svarer til længden af deres træningsprogram. Licensernes varighed er netop blevet udvidet til tre år, og kan også anvendes til hjemmeopgaver, hjemmeundervisning og semesteropgaver. Integreret maskin- og anlægskonstruktion forbereder ideelt set de studerende til at begynde deres ingeniørkarrierer.

Konklusion

Eplan Education Campus giver skoler og tekniske universiteter mulighed for at bygge bro mellem teori og praktisk ingeniørarbejde ved at tilbyde unge professionelle solid træning kombineret med vigtig praktisk erfaring.

Læs mere på: www.eplan.education

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP