www.industriogteknik.com
BRADY

Nye kabelmærker til udendørs brug

Bradys nye polyestermærke til kabelopmærkning er designet, så udendørskabler ikke mister deres mærkning. Det nye mærke kan læses og holder i op til 10 år ved udendørs brug og fås i 7 farver.

Nye kabelmærker til udendørs brug
Ekstremt holdbar
Det nye B-7598-polyestermærke til kabelopmærkning er Bradys svar på en stigende efterspørgsel efter et holdbart mærkemateriale, der bevarer sin læsbarhed ved udendørs brug. Det nye kabelmærkemateriale er modstandsdygtigt over for UV-stråler, varme, kulde, snavs, regn og en række kemikalier, når det udskrives med Bradys halogenfri R-6000-farvebånd. B-7598 er også modstandsdygtigt over for slid og ridser uden brug af overlaminering. Mærket fås i mange størrelser og former og i 7 farver, hvoraf den hvide giver en holdbarhed udendørs på op til 10 år.
 
Anvendelsesmuligheder
B-7598-polyestermærket er til generel opmærkning af kabler, der befinder sig i ekstreme omgivelser. De almindelige anvendelsesmuligheder for det nye kabelmærkemateriale er opmærkning af flerlederkabler, kabler i mobilmaster, data- eller telekommunikationskabler generelt eller opmærkning af kabler i omgivelser, der kræver lang holdbarhed og stor modstandsdygtighed. Det bedste resultat opnås ved at bruge Bradys holdbare kabelbindere til at fastgøre mærket til kabler med forskellig diameter.

Udskrivning på selve stedet
Bradys IP og BP PR+ kan udskrive B-7598-mærket efter behov i virksomheden eller på selve stedet, så kabler hurtigt kan opmærkes i fjerntliggende infrastrukturer. Indfør polyestermærkematerialet i printeren, brug et halogenfrit farvebånd, der passer til mærkematerialets farve, og design selv mærket med guiden til printerlabels eller LabelMark™ 6-labelsoftwaren. Udskriv mærkerne, og fastgør dem med kabelbindere. Opmærkningen af kablerne holder i op til 10 år.
 
Produktspecifikationer eller en prøve kan rekvireres ved at kontakte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!
 

Nye kabelmærker til udendørs brug

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP