www.industriogteknik.com
EPLAN

Ude nu: Eplan Smart Wiring »Det er godt nok nemt.»

Introduceret på Hannover Messen - og nu tilgængelig: Eplan Smart Wiring software åbner op for nye muligheder for at forbinde styresystemer. Dette programmet er nemt at bruge, fordi den tekniske viden er forankret inden i systemet. Det gør også nemmere at komme igennem personale mangel. Løsningsudbyderen Eplan, skaber nye tekniske veje med denne software, som også kan anvendes på mobile enheder: Systemet er frit tilgængeligt i op til fire måneder.

Ude nu: Eplan Smart Wiring  »Det er godt nok nemt.»

Monheim, Tyskland, 16. september 2016 - Eplan Smart Wiring software har været tilgængelig for kunder siden begyndelsen af september, og åbner op for helt nye måder at forbinde styresystemer. Det vigtigste highlight er systemets enkelthed: den intuitive, touch-optimerede brugersflade passer til mobile enheder og er derfor altid klar til brug lige ved styretavlen. Ydermere er den specifikke ekspertise lige så vigtig, men i stedet for at være lagret i brugerens hoved, er den lagret i systemet. Skridt-for-skridt anvisninger til den, der skal forbinde, gør praktisk talt processen idiotsikker. Det er også væsentligt, at det ikke er nødvendigt med diagrammer for fortrådningen, hvilket betyder, at enhver fortolkning af disse ofte komplekse dokumenter er overflødig. Eplan Smart Wiring visualiserer monteringslayoutet, komponenter, forbindelser og routing, der for eksempel er baserede på date fra Eplan Pro Panel. Men selv uden et 3D-layout fra Eplan Pro Panel kan Eplan Smart Wiring bruges til at øge produktiviteten. Forbindelseslister og fortrådningslister kan for eksempel forberedes i andre ECAD-systemer, og indlæses i MS-Excel-format og derefter behandles i Eplan Smart Wiring. Den automatiske projektsammenligning til sidste-minuts ændringer sikrer, at alle ændringer finder vej til produktionen og er tages med i betragtning i god tid. Problemer og fejlrapportering, statusrapporter og produktionsrapporter kan forberedes med et enkelt tryk på en knap og kan derefter sendes til konstruktionsafdelingen eller andre, der er ansvarlige for produktionsplanlægningen.


Ude nu: Eplan Smart Wiring
»Det er godt nok nemt.»

Systemets enkelthed betyder i øvrigt, at selv mindre kvalificerede medarbejdere kan overtage forbindelsesprocessen. Det giver virksomheder mulighed for optimal ressourceplanlægning, mens effektiviteten samtidigt øges gennem hele arbejdsprocessen.

 

Gratis introduktion - i en begrænset periode 

Løsningsudbyderen, Eplan, har lanceret Smart Wiring i Tyskland og England, og den vil blev tilgængelig på yderligere 16 sprog i begyndelsen af november. Udover at skabe nye tekniske veje tilbyder Eplan gratis brug af softwaren fra 1. september 2016 til 31. januar 2017 med en begrænsning på fire måneder pr. bruger. Interesserede kan derfor prøvekøre systemet, teste det og derefter beslutte sig for at købe systemet under eller efter den gratis prøvetid.

Interesserede brugere kan læse mere på www.eplan.de/smartwiring eller kontakte en Eplan salgsrepræsentant.  

Konklusion 

Eplan Smart Wiring er det næste logiske skridt for integreret konstruktion hele vejen frem til produktion. Relevant produktionsdata kan standardiseres med Eplan Pro Panel og er dermed hurtigt forberedt og gjort tilgængelig for produktion med Eplan Smart Wiring. Dette giver større fleksibilitet i forbindelsesprocessen og resultater af høj kvalitet. 

Eplan på SPS IPC Drives
Hal 6, stand 210 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP