www.industriogteknik.com
EPLAN

Dataportal rammer 1 million-mærket Antallet af månedlige downloads når nye højder

Data af høj kvalitet er blevet altafgørende for konstruktøren, og en ny Eplan Data Portal rekord beviser det: I juni 2016 downloadede brugere omkring en million gange data om enheder og komponenter, og tendensen fortsætter. Det viser tydeligt, at der er et stort behov for producenternes data, og at hverdagen og i særdeleshed konstruktion uden dataintegration vil gå i stå.

Dataportal rammer 1 million-mærket  Antallet af månedlige downloads når nye højder
Monheim, Tyskland, 26. juli 2016 - Det er noget af en sensation for løsningsudbyderen Eplan: Cirka 1.000.000 downloads af artikeldata på bare 31 dage. Det overraskede endda Eplans ledelse, eftersom de aldrig havde forudset det, da det startede Eplan Data Portal for otte år siden. Brugernes interesse er ekstremt høj, fordi de sparer værdifuld tid ved at integrere aktuelle data direkte i Eplan Project ved at bruge ´drag and drop´. Lige nu er der mere end 620.000 artikeldata at hente i portalen plus mere end 1,2 millioner varianter via konfiguration. Trenden bevæger sig mod produkter og løsninger, der er kompatible med Industri 4.0 og forstærker yderligere interessen for disse værdifulde artikeldata - data, der kan anvendes gennem hele produktudviklingsprocessen.

Dataportal rammer 1 million-mærket
Antallet af månedlige downloads når nye højder
 
Stefan Domdey, Global Coordinator for Eplan Data Portal, forklarer: »Vi er glade for, at vores portal er blevet taget så godt imod i hele verden, og at antallet af downloads stiger støt. Det motiverer os til at integrere flere producenter og deres artikeldata.»  Intense diskussioner er i gang med komponentproducenter over hele verden for at inkorporere de toneangivende producenter som endnu ikke er med. Indtil videre er antallet af producenter i portalen 147, og tallet stiger stadig. Alene i 2016 kunne Eplan byde 33 nye producenter velkommen. Det svarer til en vækst på 29 procent og inkluderer globalt anerkendte mærker som Belden Cable, Hyundai Heavy Industries, LSIS, TE Connectivity, Wittenstein og Yokogawa.

Her er en liste over de nyeste tilføjelser fra 2016:

- ATR Industrie Elektronik:EMEA
- Autosen:EMEA
- Belden Cable:APAC
- Cardiff Cable:APAC
- Cisco:AMERICA
- Degson Electronics:APAC
- Dorou Cable:APAC
- ECHU Wire and Cable:APAC
- Eurotherm:EMEA
- HIWIN:EMEA
- Hyundai Heavy Industries:APAC
- IDS GmbH:EMEA
- IFSYS:EMEA
- JITE Inc.:APAC
- Lanbao Sensing Technology:APAC
- LSIS:APAC
- MCU:EMEA
- Microsens:EMEA
- Powerohm Resistors:AMERICA
- Procentec:EMEA
- Prysmian Group:EMEA
- Sassin:APAC
- SCED Electronics:APAC
- Schrack:EMEA
- Service Wire:AMERICA
- Sinomags:APAC
- Shanghai Sodron Automation:APAC
- SUPU Electronics:APAC
- TE Connectivity:AMERICA
- TELE Haase:EMEA
- Tornado Modular Systems:EMEA
- Wittenstein:EMEA
- Yokogawa:APAC


Konklusion


Brugere sætter pris på den store variation af artikeldata og anvender Eplan Data Portal i deres daglige konstruktionsarbejde. Med denne fantastiske tilbagemelding fra konstruktionsafdelinger i hele verden er portalen ved at blive det globale omdrejningspunkt for enheds- og komponentdata.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP