www.industriogteknik.com
EPLAN

Eplan Platform 2.6 er nu released

Det er et rigtigt godt eksempel på ud-af-boksen-innovationskultur. Med den nye Eplan Platform version 2,6 får brugere mulighed for nemt at integrere væsentlige konstruktions-features i hverdagens arbejdsprocesser - inklusive nye funktioner til konstruktion med klemmer og styring af projektdata, visning af rørføring i fluid konstruktion og optimeret IT-integration. Et andet highlight er, at Eplan Platform nu også findes på tyrkisk og dermed nu på 18 sprog.

Eplan Platform 2.6 er nu released
Terminal Editor.jpg: Nuværende klemmestatus kan vises med den udvidede klemme editor. Manuelt eller automatisk definerede lasker kan også let identificeres. Tilbehør kan vises grafisk

Monheim, Tyskland, 15. august 2016 - Engelsk, tysk, japansk og kinesisk: Eplan software ´talte´ tidligere kun 17 sprog. Med den ny version 2,6 er tyrkisk blevet tilføjet - Eplan har trods alt haft sin egen afdeling i Istanbul siden 2014. Der er også talrige tekniske opgraderinger med i den nyeste version. Anvendt tilbehør kan nu let vises, når man arbejder med og håndterer klemrækker. Automatiske eller manuelle lasker kan nu let identificeres. Brugere har også mulighed for at vise den aktuelle klemmes status som vist i navigatoren. Endnu en forbedring er en ny forbindelsesorienteret visning, der hurtigt viser, hvilke forbindelser der stadig er ledige og derfor tilgængelige. Ud over at disse funktionaliteter gør det enklere at konstruere, sættes de også mere fart på konstruktionen.

Håndtering af projekter og projektdata

Ved at anvende Quick Input Filter til projekthåndtering bliver det endnu nemmere at arbejde med projekter og håndtere projektdata. Underprojekter kan frit defineres og gemmes som man vil, og navngivelsen er blevet mere fleksibel. For eksempel kan brugere kun opdatere hovedprojektet i stedet for at skulle gemme underprojekter med det formål at opdatere hovedprojektet. I forhold til at håndtere projektstruktur kan man nu søge efter og revidere visse strukturer gennem hele projektet, hvilket gør overblikket over projekt væsentligt enklere. Definitionen af sideudvalg til print eller PDF er også blevet væsentligtforbedret - og brugere får også hurtigere resultater på dette område

Rør- og slangeføring

Til hydraulik og pneumatik, køling og smøring: Flere anvendelser kræver er anvendelse af rør eller slanger til at transportere eksempelvis luft eller eller olie. Eplan Fluid Professional - sammen med Eplan Pro Panel add-on giver nu mulighed for at vise rørføring og hydrauliske slanger direkte i 3D med komplet layoutfunktionalitet. Konstruktøren kan på den måde gennemse layoutet  eller for eksempel kontrollere længden af rørføringen. der er også en  eksportfunktion til at overføring af rørgeometrien til ekstern produktionssoftware til rørbøjninger.

Fra Preplanning til Detail Engineering

Mange nye funktioner er blevet optimerede for at forenkle integrationen af Eplan Platform i kundernes eksisterende processer. Eplan Preplanning tillader nu import af data fra eksterne kilder. En preview-funktion gør det muligt at godkende indgående data inden import. Forskellige kan nu let genkendes og selv tidligere slettede objekter kan nu nemt findes og fjernes fra planlægning og detaljekonstruktionen. Dette er det næste skridt mod mere  dataregelmæssighed og datakontinuitet inden for konstruktionen - fra forplanlægningsfasen til detaljekonstruktion.

Bedre it-integration

Brugerhåndtering er også blevet nemmere. Eksisterende brugere kan simpelthen importeres ind i en IT-infrastruktur i stedet for at skulle oprettes som ny bruger. Eplans håndtering af bruger rettigheder er blev udvidet med understøttelse af Active Directory. Brugen af SQL-databaser er også gjort enklere: Man kan vælge den rigtige database ud fra en liste over tilgængelige SQL-databaser.

Eplan Platform 2.6 er nu released
Performance.jpg: Funktionsorienteret design med Eplan er en kilde til øget effektivitet med Eplan Platform.

Eplan Platform 2.6 er nu released
Preplanning Import EN.jpg: Med Eplan Preplanning kan data fra eksterne kilder importeres. En preview-funktion tillader indkommende data at blive godkendt før impor

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP