www.industriogteknik.com
Parker News

Parker annoncerer lanceringen af de miljøvenlige Hyperchill Plus-E-proceskøleenheder med lav GWP

Parker Hannifin introducerer Hyperchill Plus-E, en miljøvenlig industriel proceskøler, der er velegnet til forskellige applikationer, herunder HVAC, køling, fremstilling, biovidenskab, olie og gas og vedvarende energi.

  www.parker.com
Parker annoncerer lanceringen af de miljøvenlige Hyperchill Plus-E-proceskøleenheder med lav GWP

Hyperchill Plus-E-serien er en miljøvenlig løsning, der opfylder kravene i den europæiske F-gas-forordning (EU 517/2014) og ecodesign-forordning niveau 2. Hyperchill Plus-E er også et Industri 4.0-kompatibelt produkt med integreret MODBUS RTU, der sikrer systemovervågning til alle størrelser.

Nogle yderligere funktioner, sammenlignet med tidligere serier, omfatter brugen af et kølemiddel med lavere globalt opvarmningspotentiale (GWP): R513A, der tilhører sikkerhedsklasse A1 i henhold til ISO 817. Takket være dets ikke-brændbare egenskaber muliggør dette GWP-kølemiddel både indendørs og udendørs installation uden yderligere sikkerhedsrisici og installations-, vedligeholdelses- eller transportomkostninger.

Serien indeholder nu nye udvidede modeller på op til 120 kW, som alle er designet med en ikke-jernholdig hydraulik og en stor indbygget vandtank med henblik på at sikre stabile arbejdsforhold. Udvidede standarddriftsforhold til en maks. omgivelsestemperatur på op til 48 °C på standardenheder med muligheder for både tilpasning til tropiske forhold eller lave omgivelsestemperaturer sikrer en pålidelig drift selv under ekstreme omgivelsesforhold. Hver enkelt Hyperchill Plus-E-enhed testes grundigt for at garantere effektiv drift og pålidelighed under alle arbejdsforhold.

Filippo Turra, Senior Product Manager – Refrigeration & Chiller Products, fra Parkers Gas Separation and Filtration Division EMEA, udtaler: "Vi er glade for at kunne indføre Hyperchill Plus-E på markedet. De er fremstillet med kølemidlet R-513A – et ikke-brandbart kølemiddel med lav GWP i sikkerhedsklasse A1 med en klimapåvirkning, der er 65 % lavere end andre kølemidler, der i øjeblikket anvendes i branchen. Det robuste design og de højtydende kvalitetskomponenter sørger for stabile arbejdsforhold ved forskellige belastninger, pålidelig drift under ekstreme omgivelsesforhold, yderst lavt energiforbrug, forbedret energieffektivitet og produktivitet samt reduceret produktionsnedetid og lavere driftsomkostninger. Tilgængeligheden af et bredt udvalg af tilbehør og tilvalg gør Hyperchill Plus-E til en yderst fleksibel løsning, der passer til kølebehovene i alle industrielle applikationer, og som beskytter kundernes investeringer og miljøet."

Få mere at vide.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP