www.industriogteknik.com
BRADY

Skyggetavler optimerer overholdelsen af Lockout/Tagout

Når Lockout/Tagout-procedurerne anvendes korrekt, reducerer det ulykker under maskineftersyn ved at isolere maskinens punkter for energiforsyning. Skyggetavler til Lockout/Tagout kan være en hjælp til nemt at distribuere lockout-enheder og hængelåse og til at videregive oplysninger om procedurer og igangværende arbejdstilladelser, vedligeholdelsesprojekter og isolering af energiforsyningen.

Skyggetavler optimerer overholdelsen af Lockout/Tagout
Lockout/Tagout i overensstemmelse med Lean
Særlige skyggetavler til Lockout/Tagout reducerer den tid markant, der bruges på at lede efter de rette værktøjer på arbejdspladsen. Selv når et værktøj er i brug, vises der en farverig illustration af værktøjets skygge på skyggetavlen, så man hurtigt kan se, hvor værktøjet normalt opbevares. Bradys tilpassede skyggetavler er ryddelige og iøjnefaldende opbevaringstavler til værktøjer, som kan forbedre effektiv brug af Lockout/Tagout i overensstemmelse med Lean-principperne for produktion. De kan bruges til at hænge Lockout/Tagout-enheder, hængelåse og dokumenter op, så de er synlige og nemme at vælge mellem for medarbejderne, og til at videregive oplysninger om arbejdstilladelser, vedligeholdelsesprojekter eller Lockout/Tagout-isoleringer.

Problemfri tilpasning
Problemet med mange skyggetavler eller tavler til arbejdsstyring er, at de er besværlige. Bradys skyggetavler er imidlertid altid skræddersyede, så brugerne kan bestille præcis det, de har brug for. Slut med at bore ekstra huller eller udskære skygger til værktøjer. Du skal blot kontakte Brady for at diskutere, hvilke lockout-enheder og hvor mange dokumentholdere der skal være på tavlen, hvor stort skriveområdet skal være, og hvilke materialer der skal bruges. Herefter sender Brady dig et tilpasset udkast til skyggetavlen, så du kan godkende den.

Reduktion af ulykker
Særlige skyggetavler til Lockout/Tagout vil forbedre effektiviteten af et Lockout/Tagout-program, der har til formål at reducere ulykker under maskineftersyn. Når igangværende isoleringer, lockout-enheder og hængelåse er synlige og lige ved hånden, har medarbejderne endnu bedre grund til at følge lockout-procedurerne og undgå ulykker på arbejdspladsen.

Optimering af brugen af Lockout/Tagout-procedurerne vil øge sikkerheden under maskineftersyn og øge produktiviteten ved at reducere ulykker på arbejdspladsen. Kontakt Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at få et produktark for skyggetavler til Lockout/Tagout.
Skyggetavler optimerer overholdelsen af Lockout/Tagout

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP