www.industriogteknik.com
BRADY

En robust identifikationsløsning

MetalPhoto®-løsningen i anodiseret aluminium er en ekstremt holdbar identifikationsløsning. Det effektive materiale er designet til at bevare sit udseende og sin funktionalitet i over 30 år under ekstreme forhold, hvilket gør det ideelt til registrering af aktiver.

En robust identifikationsløsning
Ekstremt holdbar
MetalPhoto®-identifikationsløsningerne i anodiseret aluminium giver sikker opmærkning af aktiver under ekstreme forhold. Disse ekstremt holdbare og tilpasselige mærker og labels er lavet af metalliske partikler, der er forseglet med et anodiseret lag. Kombineret med en aluminiumsbase giver de enestående modstandsdygtighed over for slid, kemikalier, opløsningsmidler, UV-eksponering og temperaturer på op til 343°C. MetalPhoto®-løsningen er designet til at kunne holde i over 30 år udendørs og kombinerer denne ekstremt høje holdbarhed med grafik med høj opløsning og kontrast, hvilket gør den til en af de bedste løsninger til registrering af aktiver.

Yderst tilpasselig
MetalPhoto®-løsningen er en særdeles tilpasselig identifikationsløsning i sort på en sølvfarvet baggrund. Det holdbare materiale kan bruges til mærker med alt fra tekst og numre til stregkoder, 2D-koder eller virksomhedslogoer. MetalPhoto-løsningen fås som mærker eller selvklæbende labels i et bredt udvalg af størrelser og tykkelser.

Primære brugsområder
MetalPhoto-identifikationsløsningerne i anodiseret aluminium bruges primært, når produkter og udstyr er udsat for krævende forhold. MetalPhoto-løsningen kan bruges inden for sektorerne for luftfart, forsvar og offentlig transport samt på fabrikker, som beskæftiger sig med kemikalier, olie og gas, til at opnå holdbar identifikation af instrumentpaneler, vedligeholdelsesskemaer, udstyr og ejendomme vha. UID-stregkodelabels, navneskilte eller stregkoder.

MetalPhoto-identifikationsmaterialet i anodiseret aluminium opfylder en række kommercielle, statslige og militære standarder og specifikationer og er designet til at holde aktiverne identificerede under barske forhold. Du kan kontakte Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at få en prøve eller et datablad.
En robust identifikationsløsning
En robust identifikationsløsning

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP