www.industriogteknik.com
BRADY

Udskrivning af lean- og sikkerhedsskilte på stedet

Bradys komplette udvalg af skilte- og labelprintere giver mulighed for at udskrive ethvert skilt til arbejdspladsen på stedet alt efter behov. Reducer ulykker på arbejdspladsen, og øg produktiviteten med velplacerede skilte på arbejdspladsen.

Udskrivning af lean- og sikkerhedsskilte på stedet
Øget produktivitet
Der er blevet observeret produktivitetsforbedringer på op til 40 % i forbindelse med implementering af skilte, som følger lean 5S-metoden, på arbejdspladser. Med 5S opnås der produktivitetsforbedringer ved at reducere arbejdspladsen til dens kernefunktioner, via standardisering og ved tydeligt at kommunikere om procedurer, tilgængelige værktøjer og information på steder, hvor denne kommunikation har den største virkning.

Brady tilbyder holdbare labels til arbejdspladser, herunder bl.a. lean- og 5S-labels, gulvmarkering, labels til lagerområder, niveauindikatorer, målelabels, labels til identifikation af udstyr og opmærkning i forbindelse med logistik. Disse holdbare labels forbliver læselige og sidder godt fast, selv under krævende forhold, og de kan udskrives på stedet og efter behov med en Brady-printer.

Reduktion af ulykker
Brady har udvidet 5S ved at skabe 5S Plus for at inkludere flere sikkerhedsskilte på arbejdspladserne. Årsagen hertil er, at sikkerhedsskilte også kan øge produktiviteten ved at reducere ulykker, afbrydelser af produktionen og antallet af sygemeldte medarbejdere.

Brady tilbyder solide og holdbare rørmærker, opmærkning af kemikalier, markering af nødudgange, skilte til brandbeskyttelse, labels med anvisninger om sikre arbejdsprocesser og sikkerhedsskilte, inklusive skilte med advarsler, obligatoriske eller forbudte processer samt nødskilte. Alle disse skilte kan udskrives på stedet på holdbare materialer med en Brady-printer.

Effektiv udskrivning på stedet
Med Bradys komplette udvalg af skilte- og labelprintere til brug på stedet er man godt hjulpet på vej til at implementere og understøtte en 5S Plus-arbejdsplads. De kan bruges til at skabe skilte og labels efter behov og i et stort udvalg af forskellige former, farver og størrelser, så de gør dig i stand til at oprette ethvert lean- og sikkerhedsskilt, der er brug for i virksomheden for at reducere ulykker og øge produktiviteten – når som helst der er brug for det.

Send en e-mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at få Bradys gratis 5S Plus-guide med ideer til, hvordan man kan reducere ulykker og øge produktiviteten.
Udskrivning af lean- og sikkerhedsskilte på stedet

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP