www.industriogteknik.com
BRADY

Ny sikkerhedsprinter med et stort udvalg af skilte

Brady lancerer den nye BBP™30-skilte- og labelprinter med termisk overførsel. Den nye skilteprinter giver problemfri udskrivning på en starterprinter og åbner op for Bradys udvalg af holdbare labels, så der kan skabes sikkerheds- og lean-skilte i høj kvalitet på selve stedet, alt efter behov.

Ny sikkerhedsprinter med et stort udvalg af skilte
Et bredt udvalg af skilte
BBP™30-skilte- og labelprinteren giver fagfolk adgang til et ekstremt bredt udvalg af holdbare labelmaterialer. Disse materialer gør det muligt at skabe mange forskellige former for solide sikkerheds- og lean-skilte, som kan modstå ekstreme temperaturer, vejrforhold, slitage samt rengøringsprocesser og -kemikalier, i selve virksomheden. Efter en lille investering giver BBP30 alle virksomheder mulighed for nemt at reducere risici eller ulykker, øge produktiviteten og overholde reglerne for skilte på en bæredygtig måde.

Problemfri udskrivning
BBP30 fungerer med brugervenlige ”isætningskassetter” med labels og farvebånd, så udskrivningen er nem. Printeren genkender automatisk kassetten og foretager automatisk en kalibrering for at finde de optimale indstillinger – helt uden besvær. Desuden fungerer alle materialekassetter til den ny BBP30-printer også sammen med andre skilte- og labelprintere fra Brady, hvilket gør det nemt at opgradere til en skilteprinter til større mængder, når der er behov for det.

Design og udskrivning
BBP30-printeren fungerer godt sammen med Brady Workstation-appen, som er udviklet til nemt design af mange forskellige skilte. Download Brady Workstation-appen for at få adgang til et væld af apps til oprettelse af sikkerhedsskilte, lean-skilte, rørmærker, GHS/CLP-skilte med mere. En række nyttige apps fås gratis, mens de mere specialiserede apps kan købes én ad gangen, hvis det ønskes. Når skiltets design er færdigt, skal du blot bruge den forbundne BBP30-printer til at udskive et holdbart skilt – på blot få sekunder.

Med BBP™30-skilte- og labelprinteren får alle virksomheder mulighed for at skabe holdbare skilte, som reducerer risici og ulykker eller øger produktiviteten og overholdelsen af regler – alt sammen efter en lille investering. Du kan bede om en demonstration eller få yderligere oplysninger om BBP™30-skilte- og labelprinteren ved at kontakte Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP