www.industriogteknik.com
Steute

steute do Brasil: strategisk partnerskab med R. STAHL AG

Med omgående effekt vil steute do Brasil, som er det brasilianske datterselskab af steute Schaltzgeräte GmbH & Co.KG, være den eksklusive leverandør af produkter og systemer fra R. STAHL-gruppen til det brasilianske marked. På dette vigtige marked betyder det et strategisk partnerskab mellem to internationale specialister inden for eksplosionsbeskyttelse, der begge har fokus på state-of-the-art teknologi og høj kvalitet.

steute do Brasil: strategisk partnerskab med R. STAHL AG
R. STAHL’s portefølje tilføjer en bred vifte af yderligere produkter inden for eksplosionsbeskyttelse til steutes ’Extreme’-serie.

steute har haft sit eget salgsselskab i Brasilien i mere end ti år nu. Virksomhedens egen fabrik i Vinhedo/Sao Paulo skræddersyer og samler afbrydersystemer fra Löhne-fabrikken ud fra de brasilianske kunders ønsker og krav.

Acting Partner i steute Stefan Schmersal siger: ”Dette samarbejde gør det muligt for os at tilbyde vores kunder en meget bredere vifte af Ex-beskyttelsesprodukter af høj kvalitet og bringer os et vigtigt skridt nærmere at blive leverandør af hele løsninger.” Samarbejdet har også nogle klare fordele for R. STAHL. Bestyrelsesformand Martin Schomaker siger: ”Partnerskabet med steute vil give os adgang til nye kunder. Især inden for landbrug- og råvareindustrier tror vi, at steutes gode forretningsforbindelser har potentialet til at generere en ekstra omsætning.”

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP