www.industriogteknik.com
Alfa Laval News

Alfa Laval Free Rotating Retractor: 100 % rengøring af rør og tanke i hygiejniske forarbejdningslinjer

Den nye Alfa Laval Free Rotating Retractor, som er en højeffektiv retraktor rengøringsenhed, giver fuld garanti for ordentlig rengøring og forbedrer produktsikkerheden samtidig med, at oppetiden og produktiviteten øges.

Alfa Laval Free Rotating Retractor: 100 % rengøring af rør og tanke i hygiejniske forarbejdningslinjer

Free Rotating Retractor er det seneste eksempel på, hvordan Alfa Laval arbejder for at gøre 100 % rengøringsdækning i hygiejniske proces linjer som f.eks. mælkepulver- og modermælkserstatningsanlæg til en realitet,” siger Babak Shojaei, Manager, Product Management, Tank Cleaning, Alfa Laval. “Vi er utrættelige i vores bestræbelser på at innovere for at opfylde kundernes behov.”

Fuld garanti for ordenlig rengøring
Med Free Rotating Retractor er det nemt at klargøre hygiejniske tanke hurtigt og økonomisk, så alle indvendige overflader er helt rene og klar til produktion. Denne retraktor cleaning-in-place-enhed, der er dynamisk og ressourcebesparende, er helt afskærmet fra produktområdet under produktion og i niveau med tankvæggen. Sprayhovedet glider ud og udsender rengøringsmiddel i et 310° opadgående spraymønster hen over karoverfladen. Efter afslutning af rengøringscyklussen trækkes sprayhovedet tilbage, og tanken er klar til produktion.

Boost proces-oppetiden og produktsikkerheden
Free Rotating Retractor fjerner hurtigt og effektivt rester fra de indvendige overflader i tanken, der er vanskelige at rengøre, og begrænser dermed krydskontaminering, minimerer nedetid og øger produktiviteten. Den overholder bestemmelser udstedt af FDA, EU og Kina og sikrer samtidig god fremstillings- og hygiejnepraksis inden for mejeri, fødevarer, drikkevarer, personlig pleje og andre produktionsfaciliteter. For proces linjer inden for lægemidler og bioteknologi, der kræver en høj grad af renhed, er Free Rotating Retractor UltraPure løsningen. En 3.1 dokumentationspakke for metaldele kan fås på anmodning.

Op til 35 % besparelser på vand, kemikalier og tid
Denne rengøringsenhed, der er både dynamisk og ressourcebesparende, giver op til 35 % besparelser på vand, kemikalier og tid for hver CIP-cyklus sammenlignet med den konventionelle teknologi med statiske spraybolde. Derudover forbedrer en mere effektiv udnyttelse af ressourcerne bæredygtigheden i hele fremstillingsprocessen.

Lave samlede driftsudgifter
Det er nemt og økonomisk at installere, bruge og vedligeholde Free Rotating Retractor på grund af dens strømlinede konstruktion. For at automatisere driften fuldt ud skal to eller flere af disse rengøringsenheder og Alfa Laval ThinkTop sensor- og kontrolenheder kombineres med et eksisterende CIP-system. Alt i alt er de samlede ejeromkostninger for retraktoren lave på grund af de minimale omkostninger og anstrengelser, der kræves for at eje og bruge den.

Få mere at vide på www.alfalaval.com/FreeRotatingRetractor.

www.alfalaval.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP