www.industriogteknik.com
BRADY

Nye værktøjer til at gøre lockout/tagout mere effektivt

Lockout/tagout-procedurer implementeres i et stadig større antal brancher. Det er ikke så mærkeligt, da proceduren – hvis den anvendes korrekt – garanterer medarbejdernes sikkerhed. Formålet med de nye innovationer inden for lockout/tagout er at øge effektiviteten ved at fokusere på produktets fleksibilitet og brugervenlighed.

Nye værktøjer til at gøre lockout/tagout mere effektivt
Hovedprincippet bag lockout/tagout-proceduren er meget enkelt: At isolere maskiner fra deres energiforsyning, så der kan foretages sikkert eftersyn og vedligeholdelse. For at isolere en maskine fra dens energikilder bliver trykknapper, greb, ventiler eller håndtag gjort uanvendelige ved at blokere dem med en lockout-enhed. En vedligeholdelsesmedarbejder kan låse disse enheder på plads med en hængelås, så det sikres, at medarbejderne ikke ved et uheld kan genaktivere energiforsyningen til en maskine, før vedligeholdelsen er færdig.

Mere effektiv lockout/tagout
Omhyggelig anvendelse af lockout/tagout-enheder i overensstemmelse med de fastsatte procedurer er afgørende for at garantere medarbejdernes sikkerhed under maskineftersyn. Det kræver tid, som genvindes ved at undgå dyre og tidskrævende ulykker. De nye og innovative lockout/tagout-løsninger, som f.eks. Bradys kompakte kabelhængelås, er hurtige og nemme at anvende. De giver større effektivitet i forbindelse med sikre maskineftersyn.

Nye værktøjer
Med den innovative kompakte kabelhængelås kombineres en lockout-enhed og hængelås i ét praktisk værktøj, som kan anvendes på samme måde som en cykellås. Dens PVC-beklædte stålkabel blokerer de bevægelige dele eller fastholder energikilden i FRA-positionen, mens låsen sikrer, at enheden ikke kan fjernes ved et uheld. Den nye ikke-strømførende kabelbaserede Safelex™-lockout-enhed fungerer på stort set samme måde og er effektiv, når flere fagfolk efterser en maskine.

I forbindelse med blokering af ventiler fås der nu en ny gennemsigtig lockout-enhed til portventiler, som gør det muligt for medarbejderne at se ventilens position, farve eller tilstand uden at skulle fjerne lockout-enheden.

Hurtigt og sikkert

De nye innovative lockout/tagout-værktøjer er nemme at anvende, så det er hurtigere at efterse maskineri, samtidig med at virksomhedens lockout/tagout-procedurer overholdes.

Du kan få flere oplysninger ved at sende en e-mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Nye værktøjer til at gøre lockout/tagout mere effektivt

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP