www.industriogteknik.com
IMI

IMI CRITICAL ENGINEERING UDPEGER NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR TIL SINE SVENSKE AKTIVITETER

IMI Critical Engineering, der er en førende fabrikant og leverandør af kritiske flow kontrol komponenter, har udnævnt Martin Valfridsson til administrerende direktør for IMI CCI virksomheden i Sverige.

IMI CRITICAL ENGINEERING UDPEGER NY ADMINISTRERENDE DIREKTØR TIL SINE SVENSKE AKTIVITETER
IMI CCI, der leverer innovative løsninger til fremstilling af kritiske applikationer, har opnået en imponerende vækst i den forløbne tid, og forudser endnu mere vækst i løbet af de næste år. Martin Valfridsson bliver en integreret del af dette og skal, med basis i IMI CCI Sweden's Säffle kontor, stå for ledelse og strategi, så virksomheden kan opnå de ambitiøse mål for vækst. Som en del af dette vil han stå i spidsen for et større antal initiativer til drastisk forbedring af forretningsgrundlaget.

Martin bringer store evner og viden med sig til den nye stilling, idet han har opnået vidtgående erfaring på senior niveau indenfor et antal globale organisationer i energi sektoren i både Europa og Asien. Hans misundelsesværdige gode resultater indenfor at opnå vækst, forbedringer i produktionsanlæg og fremragende produktionsresultater i teknologi orienterede virksomheder, vidner i allerhøjeste grad om hans ekspertise og egnethed til at stå i spidsen for IMI CCI Sweden, og lede virksomheden ind i næste fase af dens udvikling.

Mike Semens-Flanagan, Director of Strategic Planning hos IMI Critical Engineering, har denne kommentar: ”Vores vedholdende konkurrence fordele i vore målgrupper, og evner til at realisere ambitiøse målsætninger om vækst, er baseret på en stærk, strategisk ledelse og omfatende viden om industrien. Med henblik på dette er Martin den ideelle kandidat til posten, og vi er sikre på, at han vil tilføje merværdi i årene, der kommer, når IMI CCI søger at konsolidere sig og forbedre sin position ved hjælp af større markedsandele.”

Få mere information på: www.imi-critical.com.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP