www.industriogteknik.com
Norgren News

MULTI AXIS ELECTRIC MOTION guide lanceres af Norgren

Norgren har udgivet en ny vejledning til større producenter til at navigere i komplekse overvejelser ved specificering af elektriske systemer med flere akser til fleksible anvendelser inden for materialehåndtering, emballering, fødevareproduktion, kemisk behandling og farmaceutiske produkter.

MULTI AXIS ELECTRIC MOTION guide lanceres af Norgren

I takt med at efterspørgslen efter dataindsigt og systemforbindelse stiger, samtidig med at applikationskompleksiteten øges, kan nøjagtigt specificerede løsninger bidrage til at optimere driftseffektiviteten og reducere omkostningerne. Derudover kan forbedret præcision og gentagelighed også medføre optimering af produktionen og sikre bedre kontrol over systemet.

Guiden, Multi Axis Electric Motion: What to know, what to consider, ser på de største fordelene ved elektrikse multi-akse bevægelser, og belyser nogle af de vigtigste overvejelser. Guiden kan downloades og giver ekspertindsigt i de tilgængelige løsninger til specifikke applikationer, såsom flytning af tunge laster og systemmontering, såvel som kravet til kontrol, hastighed, nøjagtighed og præcision.

En ekspert hos Norgren udtaler: "I sagens natur bruges konfigurerbare og fleksible multi-akse systemer på tværs af industrielle sektorer såsom materialehåndtering, emballering, fødevareproduktion, kemisk behandling og farmaceutiske produkter. De kan levere en række drifts- og omkostningsbesparende fordele for industrielle brugere. Der er en række potentielle løsninger, og nøglen til bedre specifikationerne er fuldt ud at forstå applikationsformålene og matche dem med de tilgængelige systemsvar.

Norgren har udvidet sit udvalg af elektriske multi-akse løsninger og tilbyder nu en omfattende portefølje med 1.000 standard komponenter. Dette giver brugerne adgang til et stort antal lineære og multi-akse konfigurationer, der passer til en lang række applikationer. Guiden er designet specifikt til ingeniører og fokuserer på, hvordan implementeringen af en multi-akse løsning kan understøtte applikationer. Det, sideløbende med vores øvrige support til ingeniører, sikrer den korrekte og skræddersyede løsning.

Guiden, Multi Axis Electric Motion: What to know, what to consider kan bestilles på https://www.norgren.com/en/endless-electric-motion#get-endless-electric-motion eller via den viste QR kode.

www.norgren.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP