www.industriogteknik.com
BRADY

Hurtigere automatiseret kabelidentifikation

Bradys Wraptor™-printerapplikator til kabelidentifikation giver nu endnu flere muligheder for automatisering. En ny opdatering af systemsoftwaren muliggør integration af Schleuniger-maskiner til afskæring og afisolering med Wraptor, så klargøringen og håndteringen af kabler bliver hurtigere. Dette gør det muligt at opnå hurtigere arbejdsprocesser for medarbejderne.

Hurtigere automatiseret kabelidentifikation
I samarbejde med Schleuniger er systemsoftwaren til Brady Wraptor blevet opgraderet, så det er muligt at gennemføre en komplet integration med Schleunigers maskiner til afskæring og afisolering. Dette muliggør hurtigere og mere strømlinede arbejdsprocesser for medarbejderne.

Øget kvalitet og reducerede omkostninger
Wraptor™-printerapplikatoren til kabelidentifikation er et fantastisk værktøj til at kontrollere produktionsomkostningerne og forbedre kvaliteten af identifikationen. Wraptor kan udskrive og sætte labels på kabler på mindre end 5 sekunder, hvorved behovet for at udskrive labels i forvejen og bruge tid på at sætte dem på manuelt elimineres. Med Wraptors teknologi muliggøres udskrivning i 300 dpi af stregkoder, logoer og diagrammer samt en tæt kabelomvikling med minimale bobler under eller krøller af labelerne.

Nem at bruge

Uden nogen former for justeringer kan Wraptor-printerapplikatoren identificere kabler med en diameter fra 1,52 mm op til 15,24 mm og påføre labels med forskellige bredder på op til 50,8 mm og længder mellem 19,05 mm og 76,20 mm. Wraptor er et alsidigt værktøj, som nemt kan transporteres til forskellige arbejdsstationer, så man kan identificere et kæmpe udvalg af kabler. I kombination med Brady LabelMark™-softwaren til nemt labeldesign, stregkoder og serialisering er Wraptor en særdeles praktisk løsning til at øge effektiviteten af arbejdsprocesserne, ikke mindst når den integreres med Schleunigers maskiner til afskæring og afisolering.

Kontakt Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. for at få et produktark eller flere oplysninger.
Hurtigere automatiseret kabelidentifikation

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP