www.industriogteknik.com
EPLAN

Eplan Data Portal: Mere end 100 producenter

En data wizard til komponenter har gjort integrationen af produkt data i Eplan Data Portal langt nemmere. Det kommer både producenterne og brugerne til gode. For første gang bliver mere end 100 producenter repræsenteret i portalen, når SPS IPC Drives starter i november. Med omfattende komponentdata vil portalens mere end 90.000 brugere over hele verden være i stand til at forenkle og accelerere deres designprocesser. De nødvendige makroer, komponentdata og 3D-data til konstruktion af et virtuelt styreskab kan nemt og direkte integreres i CAE-designet.

Eplan Data Portal: Mere end 100 producenter
Enhedsdata - som f.eks. Janitza og Noark, der er afbilledet her - kan nemt indsættes i Eplan-projektet.

Eplan Data Portal: Mere end 100 producenter

Med opstarten af SPS IPC Drives bryder Eplan Data Portal en opsigtsvækkende rekord. Over 100 producenter - mange af dem fra de europæiske, asiatiske og amerikanske markeder - har integrereret deres produkt data i portalen. I midten af oktober var der allerede 99 producenter, der havde lagt mere end en halv million kvalificerede enheds- og produktdata ind i portalen - i slutningen af november bør der være omkring 110 producenter. Antallet af nye medlemmer er også interessant: I 2015 alene var Eplan i stand til at få 30 nye producenter som medlemmer. En ting, der blandt andet har spillet ind på denne usædvanlige succes, er den nye data wizard til producenternes artikler.Baseret på Excel-teknologi kan producenternes data nu blive tilgængelige på portalen endnu nemmere med tryk på en knap. Producenterne behøver ingen særlig know-how - teknologien kan også skelne mellem forretningsmæssige og grafiske data i de tildelte kolonner og samle det hele intuitivt. Flere end ti producenter af klemmer, kabler, stik og sensorer har allerede oplevet, hvor nem den nye integration er.

Yderligere 1,2 millioner datasæt pr. konfigurator

Men det slutter ikke med mere end en halv million datafiler fra producenterne: De, der anvender måleinstrumenter, får yderligere 1,2 millioner variationer af enhedsdata, som kan konfigureres til enhver specifikation. Oven i dette har producenten af måleinstrumenter Endress+Hauser allerede integreret eksisterende web-konfiguratorer i Eplan Data Portal-interfacet via web front-end. Baseret på Eplan Engineering Configuration (EEC), som er online bagved, og i kombination med dataportalen kan en overflod af mulige variationer konfigureres online.

Global ekspansion

Nye producenter inden for måleteknologi er blandt andre Janitza med deres panelmonterede måleinstrumenter, Ziehl med måle- og monitoreringssystemer og Flowserve, en amerikansk producent af måleinstrumenter. Andre nye medlemmer fra USA er Mencom, Priority Wire & Cable og Comtran Cable, som alle er succesrige kabelproducenter, Molex fra kabel- og stikområdet og Hubbell, som også er en amerikansk producent af konnektorer. Eplan Data Portal er derfor blevet det internationale samlingssted for produktdata. Det mest betydningsfulde medlem fra Kina er Chint - en af Asiens største producenter af automationsteknologi. Noark - et datterselskab af Chint - har også gjort kontakter og afbrydere tilgængelige på portalen. Liaoning Create Cable fra Kina producerer kabler, og Ningbo GOOSVN Electronic er stikproducent og henvender sig til det asiatiske marked og markedet omkring Stillehavet. Europæiske producenter har selvfølgelig også bidraget som for eksempel ILME, der er en italiensk stikproducent, KEBA, der er en østrigsk automationsproducent, og Rotex, der er en svensk producent af tilbehør til huse og kabelgennemføringer. Kabelschlepp har lagt energikæder og transportbåndssystemer ind, Hirschmann er involveret med sine ethernet-kontakter og andre producenter såsom Citel, HBM, Klemsan, Lumberg, Promet og Sensopart fuldender portalen med sine data.

Eplan Data Portal: Mere end 100 producenter

Configurator_selection_in EDP:  1,2 mio. enhedsdata kan konfigureres med Endress+Hauser-konfiguratoren integreret i Eplan Data Portal.


Konklusion:

Brugerne får produkt- og enhedsdata af høj kvalitet, hvis brede vifte tilbyder globale producenter en ideel, fleksibel platform til ægte "global konstruktion". Data kan inkorporeres i projektet 1:1 og garanterer brugerne hurtigt, effektivt design, der tager højde for producenternes nyeste data. Den enorme diversitet tillader den største fleksibilitet i designprocessen. 

SPS IPC Drives

Halle 6, Stand 210

Kilde: Eplan Software & Service.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP