www.industriogteknik.com
BRADY

Fleksibel labelføder til overflademontering, så alle virksomheder kan få en økonomisk sporbarhedsløsning

Den globale identifikationsspecialist Brady og AMS Software & Elektronik, som er baseret i Tyskland, har indgået et samarbejde om at tilbyde højteknologiske, automatiserede og økonomiske labelfødere til sikring af sporbarhed til elektronikproducenter i Europa, Mellemøsten og Afrika. ”Kombinationen af den fleksible AMS ALF14-labelføderserie og Bradys avancerede sporingslabels giver brugerne en ekstremt effektiv løsning til automatiseret opmærkning på samlebånd til overflademontering under printpladeproduktion”, siger David Walmsley, som er chef for forretningsudvikling på EMEA-området hos Brady.

Fleksibel labelføder til overflademontering, så alle virksomheder kan få en økonomisk sporbarhedsløsning
Sporbarhed
”Behovet for sporbarhed har aldrig været større”, fortsætter Walmsley. ”Den tid, hvor det kun var noget, de største virksomheder gjorde, er for længst forbi. Nu til dags kommer kravet om sporbarhed fra hele branchen og påvirker hele forsyningskæden, hvilket betyder, at selv relativt små virksomheder bedes om at overholde disse krav. Vi tror på, at økonomiske labelfødere i god kvalitet vil være en del af den løsning, som introducerer omkostningseffektiv sporbarhed i hele forsyningskæden.”

Forskellige størrelser

AMS ALF14-labelføderserien har en meget konkurrencedygtig prisstruktur og et holdbart design, som nemt kan tilpasses til almindelige labelstørrelser og tape fra 5 x 5 mm til 53 x 53 mm. ”ALF14-25, ALF14-40 og ALF14-55 er en hjælp til at reducere omkostningerne og øge kvaliteten, fordi det ikke er nødvendigt at udskære labels til en bestemt størrelse, og fordi føderne ikke er begrænset til én labelstørrelse”, siger Ivan Bajic, administrerende direktør for AMS Software & Elektronik GmbH. ”ALF14-labelføderserien dækker behovene i flere brancher, idet den kan håndtere labelmaterialer op til de forskellige maksimale labelstørrelser, og den er det foretrukne valg for elektronikproducenter og specialmaskineri”. Desuden er ALF14-modellerne modulære labelfødere, hvilket eliminerer behovet for at udskifte hele føderen, hvis og når du udskifter dine påsætningsmaskiner. Det er kun nødvendigt at skifte føderens adapter, hvilket maksimalt koster 20 % af prisen på en ny føder.

Nemme at bruge
Alle de tre labelfødere i ALF14-serien leveres med adaptere til almindelige påsætningssystemer til overflademontering, hvilket gør dem til ekstremt effektive værktøjer med meget korte opsætningstider. Hvis du vil bruge en af føderne sammen med en anden maskine, skal du blot sætte den relevante adapter på den, så er dit sporbarhedssystem klart igen.

Labelfødernes fuldt ud automatiserede system til labelfremføring sikrer en reproducerbar labelpositionering til påsætningssystemer. Deres enkle og hurtige sensor- og fremføringsfunktion kan holde trit med kravene fra moderne påsætningsudstyr, samtidig med at deres kompakte design minimerer den plads, som bruges på føderstativet.

”Nem udskiftning af forbrugsmaterialer, selv med forskellige labelstørrelser, er et udfordrende krav fra branchen, som AMS fokuserede på under produktets design. Hver ALF14-labelføder kan fremføre en række forskellige labels, hvilket muliggør hurtig og nem håndtering under den daglige drift”, siger Bajic.

Specialiserede labels til sporbarhed for printplader
Alle produkterne i Brady UltraTemp™-labelserien kan enten leveres tomme eller fortrykte efter dine specifikationer – klar til fremføring af ALF14-labelføderne. UltraTemp-labels vil forblive intakte og læsbare under hele produktionsprocessen for printpladerne og kan modstå en række kemikalier, temperaturer og høje tryk, så materialet og trykket bevares, og der opnås komplet sporbarhed i hele forsyningskæden. Desuden er disse labels designet specielt til at imødekomme kravene fra moderne automatisering. ”Brady har brugt mange år på at udvikle materialer, som er nemme at fremføre”, siger David Walmsley. ”Selvom der blot er tale om en label, vil det – hvis den ikke fremføres korrekt – resultere i, at et helt samlebånd stopper, og at sporbarheden kan gå tabt. Brady har løst de almindelige problemer, der opstår, når labels påføres automatisk, og har udviklet materialer til at klare disse situationer.”

Større fleksibilitet
Brady UltraTemp-labels kan endda udskrives på selve stedet vha. en Brady-printer, der bruges sammen med AMS ALF14-labelføderne. Hvis du har brug for mange forskellige udskrifter, vil det at føje en Brady-labelprinter til din automatiserede sporbarhedsløsning gøre dig i stand til at udskrive enhver stregkode, QR-kode eller serienumre med ekstremt modstandsdygtigt blæk på tomme sporingslabels, så du får maksimal fleksibilitet, som opfylder kravene fra moderne overflademontering.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger eller en gratis demonstration af ALF14, kan du sende en e-mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Fleksibel labelføder til overflademontering, så alle virksomheder kan få en økonomisk sporbarhedsløsning
Fleksibel labelføder til overflademontering, så alle virksomheder kan få en økonomisk sporbarhedsløsning

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP