www.industriogteknik.com
Parker News

Parker lancerer ny crimper-kraftenhed 85CE-PDP for større fleksibilitet og produktivitet

Parker har lanceret en fleksibel crimper-kraftenhed for at øge produktiviteten og alsidigheden til mindre slangesamlingsbehov.

Parker lancerer ny crimper-kraftenhed 85CE-PDP for større fleksibilitet og produktivitet

Parkers nye 85CE-PDP-pressekraftenhed tilbyder en effektiv og fleksibel måde at presse slanger på overalt, uafhængigt af strøm- og luftforsyning. Dette vil gøre slangepresning langt mere produktiv, da det vil være muligt at presse slanger elektrisk i stedet for manuelt.

85CE-PDP fungerer med alle kommercielt tilgængelige batteridrevne skruetrækkere. Dette gør den fleksibel i brug, især inden for landbrug, skovbrug, byggeri og mobile hydrauliske brugsforhold. Den kan bruges overalt uden behov for specielle strømenheder, andre strømkilder eller luftforsyning. Sammen med eksisterende presseværktøjer fra Parker, Karrykrimp 1 og 2, giver den endnu mere fleksible og produktive muligheder for presning af slangefittings.

85CE-PDP-pressekraftenheden har en flowhastighed på op til 2,2 (0,68) l/min. og et nominelt tryk på 70 MPa (700 bar). Trykket kan måles med det integrerede trykprøvepunkt. Den har en forudindstillet overtryksventil ved 700 bar, som kan justeres manuelt, og en Hex SW 13 mm drivaksel. 85CE-PDP kan betjenes i et temperaturområde fra +10 °C til +35 °C. Med en oliemængde på 2,5 l har enheden en vægt på 9 kg, hvilket betyder, at den er nem at bære ved hjælp af den integrerede skulderstrop.

Pressekraftenheden passer perfekt til slangeenheden til 700 bar i størrelse -4 inkl. hankobling og håndtag, der er produceret af Parker. Dette nye tilbud giver kunderne et valg. For maksimal flyttemulighed og fleksibilitet tilbyder Parker de to håndpumper, Karrykrimp 1 og 2, mens den nye 85CE-PDP-pumpe, der betjenes af en batteridrevet skruetrækker, øger produktiviteten og alsidigheden til arbejde med mindre slangesamlinger. Andre tilgængelige versioner omfatter en elektrisk pumpe, elektrisk kraftenhed og luft-/hydraulisk pumpe.

Find nærmere information på https://ph.parker.com/dk/da/crimper-power-units-europe/85ce-pdp.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP