www.industriogteknik.com
Softing Industrial Automation GmbH

Nem import af symboler fra Siemens TIA portal

Den nye udgave af Softings dataFEED OPC Suite understøtter direkte import af symboler fra Siemens TIA Portal projekter.

Nem import af symboler fra Siemens TIA portal
Det nye dataFEED Exporter værktøj, der nu er en del af Softings dataFEED OPC Suite (V. 4.03), gør det muligt at importere symboler fra Siemens TIA Portal projekter (version 13 eller 13 SP1) til en direkte OPC Namespace konfiguration.

OPC Client applikationen modtager informationer til symbolsk adressering fra dataFEED OPC Suitens integrerede OPC- eller OPC UA server, og kan anvende de symbolske navne til at gå ind i data i de respektive datablokke.

Denne tilgang springer den tidskrævende manuelle konfiguration af data over, og medfører en betydelig besparelse af tid og omkostninger for brugeren.
dataFEED Exporter understøtter både nyere typer af Siemens kontrollere som SIMATIC S7-1200 og -1500, samt de ældre Siemens kontroller typer SIMATIC S7-300 eller -400, og dataFEED Exporter kan nu leveres fra Softing.

Softings dataFEED OPC Suite kombinerer OPC Server og OPC Middleware funktionerne i en kompakt software løsning. Den integrerede OPC UA Server gør det muligt at foretage en enkel integrering af ældre og nye kontrollere i ”Industrie 4.0”* løsninger.

Komponenter uden OPC UA Server, som for eksempel Siemens S5 kontrollere, kan således nemt integreres i OPC UA Server applikationer. Det nyeste grafiske bruger interface med intelligente, praktisk orienterede standardindstillinger og intuitiv bruger vejledning, er designet til at gøre det ekstremt nemt for fabrikanter af anlæg samt ingeniører i afdelinger med vedligeholdelse, at foretage en hurtig konfigurering af OPC kommunikation.

Den meget skalerbare dataFEED OPC Suite giver brugeren fleksibilitet til at vælge og vrage mellem netop de komponenter, der passer perfekt til applikationernes krav.

Få flere informationer på hjemmesiden: http://industrial.softing.com/index.php?id=2659

*Industrie 4.0 er et tysk, regeringsstyret initiativ til implementering af et industrielt ”Internet med Ting”

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP