www.industriogteknik.com
Vossloh

Vossloh og VR Track fandt to joint ventures i Finland

• Styrkelse af Vosslohs kernedivisioner: Customized Modules og Lifecycle Solutions • Internationalisering og mere værdi er tilført • Operationel positive indtjening fra 2015

Vossloh og VR Track fandt to joint ventures i Finland
Werdohl, 26. maj 26 2015. Vossloh og VR Track, et datterselskab af det finske statsejede jernbaneselskab VR Track, danner to joint ventures. Sammen med sin partner vil Vossloh køre produktion af afbrydere tre steder samt en længdesømmet skinneproduktion. Vossloh kommer til at eje 60 procent af hver joint venture. Kontrakterne blev skrevet under i maj, og handlen vil højst sandsynligt blive lukket medio 2015. Den skønnede årlige omsætning af de to joint ventures løber op i mellem 20 og 30 millioner euro med positiv indtjening allerede i 2015.

Med de to joint ventures øger Vossloh sin værdi væsentligt i Customized Modules-forretningsdivisionen i Finland og gør aktiviteterne i Lifecycle Solutions-divisionen internationale ind i et marked, der er præget af en kompliceret strategi inden for jernbaneinvesteringer. Alt i alt vil aftalen følge Vosslohs strategiske mål om yderligere styrkelse af sin position i udvalgte attraktive markeder for jernbaneinfrastruktur.

Dr.h.c. Hans Martin Schabert, administrerende direktør i Vossloh: ”Ved at danne de to joint ventures forbedrer vi vores adgang til det krævende finske marked og lægger et vigtigt fundament til accelereret vækst i vores kerneforretningsdivisioner i Nordeuropa. Vi ser frem til at intensivere vores samarbejde med vores erfarne og langvarige samarbejdspartner VR Track.”

Vossloh og VR Track fandt to joint ventures i Finland

Ville Saksi, administrerende direktør i VR Track tilføjer: ”Med Vossloh har vi fundet en dygtig og velrenommeret specialist i jernbaneteknologi til den fælles og succesfulde udvikling af afbrydersystemer og jernbaneserviceaktiviteter. Vores nuværende succesfulde forretningssamarbejde vil blive udvidet yderligere gennem vores joint ventures.”

Afbryderforretningen bliver integreret i Vosslohs Customized Modules-division, som laver individualiserede infrastrukturmoduler. Vossloh bidrager med sin nuværende afbrydersystemaktiviteter i Finland. Svejsefaciliteten vil blive en del af Lifecycle Solutions, som er Vosslohs division for omfattende skinneservice og supplerer de to andre kernedivisioner med en række specialiserede services.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP