www.industriogteknik.com
BRADY

Brady køber Pantec GS Systems’ SWIFT™-sikkerhedshologramapplikator

Integreret varmeprægningsteknologi med høj hastighed producerer sikre labelløsninger med varemærkebeskyttelse

Brady køber Pantec GS Systems’ SWIFT™-sikkerhedshologramapplikator
Brady, den globale leder inden for systemer og løsninger til industriel printning og sikkerhedsprint, meddelte i dag, at dets afdeling for varemærkebeskyttelse har købt SWIFT™-foliebesparelses- og hologramenheden fra Pantec GS Systems. SWIFT-enheden vil dække en stigende efterspørgsel inden for labelløsninger med beskyttelse mod forfalskning blandt Bradys kunder.

”Brady ser Pantec GS Systems som teknologilederen inden for varmeprægning med folie, og vi er glade for at have installeret SWIFT-enheden i vores sikre produktionsmiljø,” siger Chet Kiedrowski, ansvarlig produktionsingeniør hos Brady Brand Protection. ”Det vil øge vores kapacitet inden for produktion af labels med sikkerhedshologrammer, samtidig med at det vil forbedre vores generelle kvalifikationer og gøre os i stand til at tilbyde vores kunder omkostningseffektive labelløsninger i høj kvalitet.”

SWIFT-hologramapplikatoren vil blive placeret på Bradys sikre produktionsfacilitet i Milwaukee, Wisconsin. Både dette produktionssted og Bradys facilitet i Singapore drives i henhold til ANSI/NASPO SA-2008-sikkerhedsstandarden. Faciliteterne i Milwaukee har været certificeret af North American Security Products Organization (NASPO) siden 2004, og enheden i Singapore blev certificeret i 2006, hvormed Brady blev den første virksomhed uden for Nordamerika, som fik NASPO-certificeringen.

Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om Bradys løsninger til varemærkebeskyttelse, kan du gå til BradyBrandProtection.com. Du kan finde Bradys komplette produktsortiment på www.bradyeurope.com.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP