www.industriogteknik.com
Parker News

Parker drøfter intelligent elektrificering i det seneste "Expert Insights"-foredrag – "Pulling the Plug on Carbon"

Parker Hannifin, verdens førende udbyder af Motion & Control-teknologier, præsenterer torsdag den 20 oktober 2022 en særlig "Expert Insights"-techtalk i anledningen af bauma-messen.


Parker drøfter intelligent elektrificering i det seneste Expert Insights-foredrag – Pulling the Plug on Carbon

Moderator Mark Jeffries er vært for en paneldiskussion med Shawn Horner, Vice President for Parkers Motion Technology Center og Paul Horvat, Vice President of Business Development for Parkers Motion Systems Group, om emnet intelligent elektrificering og implementeringen heraf i den tunge mobile platform som det næste skridt på vejen mod CO2-neutralitet.

Kun få dage før bauma 2022, verdens største messe for entreprenørmaskiner, ser dette afsnit af Expert Insights nærmere på bygge- og mineindustriens muligheder for at nå deres bæredygtigheds- og digitaliseringsmål. Paneldeltagerne vil kort gøre rede for intelligente elektrificeringsløsningers potentiale samt drøfte, hvad der i øjeblikket står til rådighed for designere og OEM'er, der ønsker at elektrificere eksisterende platforme eller designe nye med henblik på at arbejde sig frem mod en CO2-fri industri.

Paneldiskussionen streames online torsdag den 20. oktober 2022 kl. 15.00 CET. Interesserede parter kan tilmelde sig for at få adgang på Expert Insights | Parkers bauma 2022-onlineplatform (kubikconnects.com).

Se tidligere afsnit af Expert Insights på Expert Insights: Se alle afsnit (parker.com)

www.parker.com
 

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP