www.industriogteknik.com
Parker News

Parker udvikler en grønnere fremtid ved bauma 2022

Parker Hannifin, der er globalt førende inden for Motion & Control-teknologier, vil være at finde ved bauma 2022 for at fremvise en portefølje af virksomhedens vigtigste teknologier med temaet "Projecting and engineering a greener future" (udsigt til og udvikling af en grønnere fremtid).

Parker udvikler en grønnere fremtid ved bauma 2022

Parkers stand ved stand 215 i hal A4 holder på et helt centralt element til gavn for miljøet og vil have et dedikeret område, hvor virksomhedens eksperter vil holde mere end 15 foredrag i løbet af ugen om emner, der blandt meget andet dækker elektrificering, brintteknologier og materiallære, IoT, alternativ brændstofforsyningssystemer og motor- og hydraulikfiltrering.

Virksomheden vil præsentere forskellige løsninger til bygge- og minebranchen. Besøgende vil have mulighed for at udforske nye produkter og få mere at vide om deres tekniske specifikationer og anvendelsesmuligheder samt tilknyttede fordele.

”Vi glæder os til at kunne præsentere Parkers banebrydende innovationer ved bauma i oktober. Vi ser messen som det perfekte sted at løfte sløret for vores seneste tekniske gennembrud for en grønnere fremtid, der hjælper branchen med at løse de to sammenhørende udfordringer: øget produktivitet og rentabel bæredygtighed. Vi vil præsentere driftssikre, optimerede løsninger, der muliggør elektrificering og digitalisering af køretøjer, reducerer CO2-emissioner og omdanner dieseldrevne platforme til i stedet at bruge alternative brændstoffer som biodiesel eller brint – uden at gå på kompromis med driftssikkerheden og medarbejdersikkerheden under nogle af de mest barske miljøforhold,”
udtaler Joachim Guhe, der er Parkers administrerende direktør for Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA).

I år vil Parker behandle fire emner, der er af afgørende betydning for den fremtidige udvikling inden for byggeri og minedrift, og som er tæt forbundet med de to hovedtemaer på bauma 2022-messen – bæredygtighed og digitalisering:

  • Understøttelse af energiudviklingen gennem alternative brændstoffer og brint
  • Opnåelse af CO2-neutralitet via elektrificering og CO2-frie byggemetoder
  • Implementering af digitalisering, IoT 4.0 og automatisering til forbedring af driftssikkerheden, medarbejdersikkerheden og produktiviteten
  • Forbedring af driftssikkerheden og produktiviteten, især under barske forhold som minedrift og byggeri.

Et tidligt højdepunkt fra Parker i bauma-ugen vil være et særligt Expert Insights-foredrag den 20. oktober med Paul Horvat, VP of Business Development for Parkers Motion Systems Group, og Shawn Horner, VP for Parkers Motion Technology Centre.

Hvis du vil vide mere om Parkers tilstedeværelse ved bauma 2022, kan du besøge siden Bauma 2022 (parker.com). Hvis du vil vide mere om Parkers bauma 2022-onlineplatform, kan du besøge siden https://parker.kubikconnects.com/offroadmachinery2022/home. Besøgende vil have mulighed for at se udvalgte præsentationer, der er optaget ved Parkers stand, og få adgang til oplysninger om fremhævede produktløsninger.

www.parker.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP