www.industriogteknik.com
Seco Tools

Nem håndtering af udfordrende opgaver med de nye Seco SP-fræsesystemer med høj tilspænding

- Fræsning af udfordrende materialer som hårdt stål, rustfrit stål, superlegeringer og titanium kan give løs ægsdannelse eller flossede kanter samt ødelagte skær, der øger værktøjsomkostningerne og forårsager uventet nedetid.


Reduceret lagerbehov
Ét SP-værktøj med høj tilspænding kan udføre et komplet udvalg af opgaver og er en alsidig løsning til fræsning med høj tilspænding af flere materialer. Værktøjet optimerer opgaver som kopifræsning, planramping, lommefræsning, planfræsning og dykfræsning og reducerer således lagerbehovet for værktøjet. Brugerne optimerer fræsningsydelsen og eliminerer samtidig behovet for at skifte mellem flere værktøjer til at udføre forskellige bearbejdningsstrategier og delmaterialer.

"For tidlig værktøjsslid øger jobomkostningerne og giver uventet nedetid for maskinen, hvilket igen forlænger produktionstiden," siger Benoît Patriarca, Global Product Manager, High Feed Milling, Seco Tools. "Kombinationen af dedikerede skæregeometrier og kvaliteter med optimerede fortandingsvinkler på SP-fræsesystemer med høj tilspænding giver mulighed for hurtigere bearbejdningstid og kortere jobbehandlingstid, samtidig med at forholdet mellem pris og ydeevne optimeres."

Forebyg nedetid, og skær ned på spild
De robuste SP-fræseværktøjer med høj tilspænding er designet med fokus på brugervenlighed og betyder enkel og idiotsikker skærindeksering, der forhindrer operatørfejl, uventet nedetid for maskinen og kasserede dele. Desuden kan brugerne hurtigt få adgang til produktoplysninger via Secos datamatrixkodescanning.

Seco tilbyder et omfattende udvalg af SP-værktøjsstørrelser med høj tilspænding. Sortimentet omfatter:

  •  SP10: To geometrier, 10 kvaliteter, diam. 32 til 63 mm + tilsvarende i tommemål
  •  SP14: To geometrier, 10 kvaliteter, diam. 50 til 100 mm + tilsvarende i tommemål
  •  SP18: To geometrier, 10 kvaliteter, diam. 63 til 160 mm + tilsvarende i tommemål

Kontakt en lokal Seco-repræsentant, eller besøg www.secotools.com/milling for at få flere oplysninger om funktioner og specifikationer for Seco-fræsere med høj tilspænding


Nem håndtering af udfordrende opgaver med de nye Seco SP-fræsesystemer med høj tilspænding
Seco High Feed SP Milling Systems

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP