www.industriogteknik.com
BRADY

Ethvert rørmærke, du vil have

Professionelle rørmærker kan fungere som en dynamisk arbejdstegning for en fabrik og være en hjælp, når teknikere skal beslutte, hvor og hvornår de griber ind. Når de er implementeret, kan medarbejdere og kontrahenter bruge rørmærker som en guide og vil straks kunne danne sig et indblik i, hvordan din fabrik fungerer. Brady tilbyder professionelle rørmærker, som både overholder lovkravene, er holdbare, og som kan tilpasses enhver standard, uanset om den er specifik for en virksomhed eller lovmæssig.

Ethvert rørmærke, du vil have
Alle farver og størrelser
Nye investeringer i printteknologi har gjort Brady i stand til at påtage sig de største udfordringer i forbindelse med rørmærker – med større muligheder for tilpasning. I kraft af disse investeringer kan Brady tilbyde rørmærker, som overholder lovkravene, til en lang række brancher, inklusive kemi-, olie og gas-, energi-, hav-, fødevare-, drikkevare-, konstruktions-, fabrikations- og forarbejdningsbrancherne generelt. Selvklæbende og ikke-klæbende rørmærker fås i enhver farve, enhver størrelse og ethvert layout, så der kan opnås overholdelse af internationale, nationale eller virksomhedsspecifikke standarder.

Juni 2015: CLP
Overalt i EU skal alle farlige kemikalier og kemikalieblandinger overholde GHS/CLP-forskrift 1272/2008 og direktiv 2014/27/EU. Dette inkluderer kemiske blandinger, som føres gennem rør på fabrikker. Med Bradys rørmærker kan du bruge det korrekte sæt af symboler, så du opnår overholdelse af CLP/GHS-kravene, og således at enhver risiko i forbindelse med rørindhold kommunikeres klart til medarbejdere, kontrahenter og redningspersonale.

Holdbarhed
Alle Bradys rørmærker er lavet af Bradys forskningsbaserede og testede labelmateriale, kombineret med klæbestoffer og blæk, der er designet til at modstå olie, gas, kemikalier og opløsningsmidler samt længerevarende UV-eksponering. Det er derfor, Bradys rørmærker bliver på plads og kan læses i længere tid, selv under barske forhold.

Hvis du vil have flere oplysninger om Bradys rørmærker eller om særlige materialekrav til rørmærker, kan du kontakte Brady på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP