www.industriogteknik.com
Universal Robots News

UNIVERSAL ROBOTS TILFØJER NY 20KG INDUSTRIEL COBOT TIL DERES FØRENDE PORTEFØLJE

Universal Robots, den danske producent af kollaborative robotter (cobots), har meddelt, at de vil tilføje en ny 20kg cobot til deres produktsortiment.

UNIVERSAL ROBOTS TILFØJER NY 20KG INDUSTRIEL COBOT TIL DERES FØRENDE PORTEFØLJE

Cobotten hedder UR20 og kan prale af et helt nyt design baseret på Universal Robots’ erfaring inden for højt raffineret teknik og er den seneste tilføjelse til virksomhedens stærke portfølje af cobots.

UR20 er hidtil det bedste bevis på Universal Robots’ innovation på cobot-området med et helt nyt design, der giver mulighed for endnu hurtigere cyklustider samt evnen til at håndtere tungere belastninger. Dens rækkevidde på 1750mm er designet til at fungere til den fulde højde af en standard Euro-palle, hvilket vil transformere den måde virksomheder pakker og palleterer på, imens dens lille størrelse giver virksomheder muligheden for at opnå mere inden for deres eksisterende produktions plads.

Ud over palletering forventer Universal Robots, at UR20 vil blive brugt til svejsning, materialehåndtering, maskinearbejde og maskinepasning samt til innovative løsninger skabt af virksomhedens partnerøkosystem.

Universal Robots direktør, Kim Povlsen siger:
’’Dette er ikke bare en større version af vores eksisterende cobots; det er en redefineret cobot’’.

’’UR20 er den mest innovative cobot, vi har produceret, og den seneste udvikling i 17 år af teknisk erfaring inden for robotindustrien. Vores erfarne ingeniører har fuldstændigt rekonstrueret armen, mens de har bevaret den samme intuitive brugergrænseflade, som vi længe har været hyldet for’’.

’’Fordelene ved UR20 er betydelige. Fra hurtigere cyklustider og evnen til at håndtere tungere belastninger til større rækkevidde med en mindre størrelse. Vi har også indarbejdet avancerede softwareforbedringer, der giver brugerne hidtil udsete bevægelsesstyringsfunktioner’’.

Universal Robots lancerede verdens første kommercielle funktionsdygtige cobot i 2008 og har siden ombygget et økosystem af mere end 1.100 integratorer, distributører og uafhængige partnere, der skaber komponenter, udstyr og anvendelsesmuligheder til deres cobots. Virksomheden har solgt mere end 50.000 cobots og gennem deres etablerede kundebase trukket på den viden, som de har opnået, til designet af deres seneste produkt.

UR20 signalerer starten på en ny serie af innovative, næstegenerations cobots, som vil supplere virksomhedens meget succesfulde e-serie.

Kim Povlsen fortsætter:
’’Vores engagement i hver kundes succes afspejles i den indsats, vi lægger i at skabe vores produkter, og udviklingen af UR20 er et perfekt eksempel på dette. Vi er dedikerede til kvalitetsteknik, fantastisk nordisk design og en enestående brugeroplevelse lige fra software til endehætter’’.

’’UR20 er kun begyndelsen. Vi lancerer vores næstegeneration model med en høj nyttelast, som den første på markedet, fordi den vil gøre end-to-end-automatisering til en realitet for vores kunder, så de kan bruge cobot automatisering til at dække nye opgaver. Det næste skridt i at redefinere automatisering vil være at bringe de samme innovative funktioner til en ny familie af cobots. Så hold øje – vi kan ikke vente med at vise hvad fremtiden bringer’’.

www.universal-robots.com

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP