www.industriogteknik.com
EPLAN

24/7: High Value Support

Globale virksomheder arbejder ofte døgnet rundt. Der er en stram tidsplan for kundeprojekter og udvikling af nye produkter. Eplan støtter disse virksomheder i at opnå deres mål med sin ny High Value Support. Virksomheder får fordel af den udvidede support med blandt andet worldwide 24-timers engelsksproget telefonsupport, svartider på under to timer, problemanalyse med Remote Tool og personlig kundebetjening af en teknisk support manager.

24/7: High Value Support
Bernd Schewior.jpg: »Vi hjælper vores kunder med at arbejde med Eplan så effektivt som muligt uanset hvornår og hvor i verden, de er,» siger Bernd Schewior, direktør for Professional Services.

Monheim/Nuremberg, 25. november 2014 - Mange virksomheder arbejder fra flere forskellige steder i verden, og deres konstrutører er på arbejde et eller andet sted døgnet rundt. Driftsmæssig pålidelighed og systemets tilgængelighed er altafgørende - og kundeservice på højt niveau er ønsket. Med den ny gebyrbaserede High Value Support giver Eplan fuld support over hele verden. Globale spillere får fordel af telefonsupport døgnet rundt alle årets dage, højst to timers ventetid på en Eplan-tekniker, og personlig kundepleje med en teknisk supportmanager. Eplan forfølger et krævende mål med disse bredt funderede servicetilbud: »Vi hjælper vores kunder med at arbejde med Eplan så effektivt som muligt uanset hvornår og hvor i verden, de er,» siger Bernd Schewior, direktør for Professional Services. Denne tekniske support bliver fulgt af det web-baserede Eplan Solution Center og dets integrerede videndatabase, hvor brugere kan finde løsninger og dokumentation med nøgleordssøgning og hurtig løse ethvert potentielt problem selv.

Tekniske Support Mmanagers yder personlig kontakt og kender kundernes systemmiljøer og processer. Managerne har et overblik over alle supportforespørgsler og er ansvarlige for at give brugerne den information, de har brug for. De har mange års erfaring med teknisk kundesupport og avanceret systemvedligeholdelse og arbejder tæt sammen med specialister inden for Eplans områder.

Tre supportniveauer til at matche dine behov

Siden hver virksomhed har sin egen infrastruktur og har forskellige krav til teknisk support, tilbyder Eplan tre forskellige software serviceniveauer at vælge fra. Eplan Basic Support, som tidligere blev tilbudt som en standardservice med opdateringer, adgang til Eplan Solution Center og Eplan Data Portal og telefonisk support i hverdage mellem 8.00 og 17.00 på mange forskellige sprog. Adgangen til Eplan Solution Center blev tilføjet denne pakke i begyndelsen af året, og med adgangen følger mange fordele, såsom den integrerede videndatabase. Virksomheder, der vælger Premium Support får yderligere fordele som for eksempel kortere ventetider, support til flere programversioner og udvidet support til it-applikationer. Det højeste niveau, High Value Support, indeholder det fulde spektrum af virksomhedsservices.

  Spørg efter mere information…

LinkedIn
Pinterest

Slut dig til de mere end 155.000 læsere af IMP